Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce yerli kanatlar için uğraşıyoruz, Olcan ve Töre demiş güzel ama tekliflerimiz çok da iyi değil bence. Rubin kimi isteyecek bizden takasta ? "Bir veya iki oyuncu, artı 2-3 milyon Euro'ya" demiş Töre için. Umut'u isterler belki anca.

Olcan için de Trabzon'a 2 + oyuncu teklif ettik bekliyoruz demiş, daha yükseltmemiz lazım teklifi bence. Oyuncu da Yekta değil de Emre Çolak'tır diye umuyorum.

Mevlüt için Dany + 2 iyi.

Stoper için inatla Rhodolfo'yu istiyormuş Mancini. Astori'yi alsak daha iyi değil mi ?

Mevlüt transferi için St.Etienne'le anlaştığınız söyleniyor..

Mevlüt'ün menajeri ile görüştük ve prensipte anlaşma sağladık.. St.Etienne, Mevlüt'ü bonusuyla birlikte 5 milyon Euro'ya almış.. Ama bu rakam bizim için yüksek.. Yine takas+para stratejisi yürütüyoruz.. Medyada Chdejou'yu önerdiğimiz yazıldı, yanlış.. Onlar aslında Dany ile ilgileniyorlar.. Dany+2 milyon Euro'ya bu transferi bitirmeye uğraşıyoruz..

en iyi bölüm burası olsa gerek :D

Sneijder'i satmayı düşünüyor musunuz?

-Sneijder tam anlamıyla bir çilek.

Cevabı çok beğendim :) 20m'a veririz demiş.Bence çok normal.Hollanda final oynamassa, büyük ihtimalle kalır.

Olcan'ın menajeri de tekrar konuşmuş, seneye Trabzon'da değil, 15 güne belli olur demiş. Galatasaray'ın teklifi 2 + Emre Çolak olarak geçiyor.

3 + Emre'ye bitirelim işte bunu. Beşiktaş'ın çöp yabancılarını kabul etmezler herhalde. Holosko + bir miktar para çıktı yine ortaya.

La Sneijdere zaten 20 verirler performans göstermesine gerek yok ki. İnşallah satmak gibi bi hataya düşmeyiz.. Başkanın açıklamaları eğer doğruysa sinir krizine soktu beni. Yok Olcan için 5 milyon fazlaymışta.. Sorarlar sana Salih Dursun transferinde 3 milyon verene kadar nerdeydin diye.. Törenin fiyatıda fazlaymış 7.5 verilmezmiş Hajroviçle,Ontivero ikilisine 6 milyon veren sen değil miydin yeni mi aklına geldi para kısmak ? Onura 9 milyon istemişlerde vazgeçmiş şükret sen 9 milyona falan varsa öyle bi durum hemen yarın al

rhodolfo mevlut olcan tore balotelli ishak menez onur

onur

hamit semih rhodolfo ishak

melo selcuk

snider menez

burak balotelli

yedekler ; olcan, telles , bruma , chedju , mevlut , yekta , kaleci

Ne Balotelli'si ya, nasıl alacağız adamı? Biraz düşünürseniz sonra hayal kırıklığı yaşayıp yönetime sallamazsınız.

Balotelli caneri falan unutun.Olcan ve toreyi alsak guzel bitirmis oluruz transfer donemini

benim anlamadigim butun iyi yerlileri 3 buyukler topluyor ee yabancilarida ust duzey zaten .. yani bu demek oluyor ki anadoludan bir daha kesinlikle sampiyon cikmaz.. bu tfff yabanci konusunda neden bu kadar amator davraniyor .

tabi bu sene bu sekilde yapacaklar . seneye olmadi bu boyle diyip arttiracaklar tamamen bizim onumuzu kesmek icin yapilmis bi tezgah cildirmamak elde degil

Beyler Caner falan hikaye aziz yıldırımın medyaya attığı bir yem. Aklınca gsye çalım attık fbnin büyüklüğü propagandası yapacak.

Ne biz caneri isteriz ne de caner gelir. Fblilik Galatasaray ruhunu geçtim yaw biz 3 ay önce kaç milyon euroya sol bek aldık.

Akıl mantık işi değil. Caner kanat oynayınca sıradanlaşıyor. Başkandan veya yönetimden herhangi birinden böyle bir isim çıkmadı.

Bence bu defteri kapatıp Balotelliye yoğunlaşmak gerek.

arkadaslar caner bize gelmez onun kafasi o kadar calismaz bizde zaten fener fiyatini arttirmak zorunda kalsin diye teklifte bulunmusuzdur. haa ben cl de oynamak istiyorum yildizlarla oynamak isitoyum diyip gelirse kostek degil destek olmak gerekir

arkadaslar caner bize gelmez onun kafasi o kadar calismaz bizde zaten fener fiyatini arttirmak zorunda kalsin diye teklifte bulunmusuzdur. haa ben cl de oynamak istiyorum yildizlarla oynamak isitoyum diyip gelirse kostek degil destek olmak gerekir

Ah o atletico macinda o hareketleri yapmayacakti suan bizdeydi bu lama

Ya da pres yapıp kendi takip edip top çaldığı o pozisyona penaltı çalsaydı hakemler. Baya değişik gelişecekti herşey.

Aynen oyle hakemde belirledi canerin gelecegini.Sunu soylemektede fayda var ersun yanal cok sey katti kendisine.Fb yi de izledim butun sene gokhan gonul performans olarak geriye giderken canerin performans artti.Ersun yanalin antrenman programi cok iyidir.Asiri yuklenir ama bilimsel olarak.Bunu kaldiran topcu yetenegini tam olarak yansitabilir.

ben mancini ile bu sene yenilgi almadan ligi tamamlayacagimizi dusunuyorum :-) gercekten o kadar guveniyorum bu herife

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt