Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene heralde önce iç transfer sonra gönderilenler en son transfer olacak baskettede öle yapıyoruz şuan kadroda 36-37 kişi var en azından 22-23 kişiye kadar düşmeli sonra transferler gelir.

suanki durumu gercekten anlamiyorum ffp uyari vermisti bizde bundan dolayi futbolcularin alcagi parayi düzeltecektik ama selcuk burak simdi muslera cok paralar vermeye basladik nasil uygulama yapiyoruz anlamiyorum, gerci selcukun ve burakin aldi parayi gördükten sonra musleranin aldi paraya laf söylemem ama dedim gibi tuaf gidiyoruz neyin nesi anlamadim

Olm normal bu maas. Dunya capinda bir kaleciye verecen böyle paralari. Buyuk kulupsun sonucta

Trabzon yüksek fiyat çekmezse bu transfer olur.. Biz "2 milyon Euro+bir oyuncu" teklifi yaptık.. Onların nasıl karşılık vereceği çok önemli.. Ama 5-6 milyon Euro vermeyiz..”

Olcan'in bonservisine 3 milyon teklif etmek cok yanlis olmaz. Üstüne de oyuncu verebiliriz. Satmazlarsa seneye bedava gelir. Ama satarlarsa Deniz Yilmaz ve Serdar Gürler bedavaya gelmis olur.

“Mevlüt'ün menajeri ile görüştük ve prensipte anlaşma sağladık.. St.Etienne, Mevlüt'ü bonusuyla birlikte 5 milyon Euro'ya almış.. Ama bu rakam bizim için yüksek.. Yine takas+para stratejisi yürütüyoruz.. Medyada Chdejou'yu önerdiğimiz yazıldı, yanlış.. Onlar aslında Dany ile ilgileniyorlar.. Dany+2 milyon Euro'ya transferi bitirmeye uğraşıyoruz..”

Mevlüt'ün ederi en fazla 4 milyondur. 3 Milyon+Dany'e hayir demezler sanirim. 750 bin euro'ya oynayan Mevlüt kalmak istemez.

Bu sene transfer olmazsa daha da isteyeni olmaz.

“GÖKHAN ilgi alanımızda.. Ancak 7.5 milyon Euro bonservis filan ödeyemeyiz.. Gökhan'ın istediği para skalamıza uygun.. Ama önce Kazan ile anlaşmamız gerek.. Bir-iki oyuncu+2-3 milyon Euro'ya el sıkışacak hale gelirsek iş biter..”

Rubin Kazan seneye Avrupa'ya gidemiyor. Bildigim kadariyla mali durumlari cok iyi degil, Gökhan Töre'nin orada kalacagini hic düsünmüyorum. Besiktas bu oyuncuyu alamiyor belli ki, Fener'in de sistemine uymayan bir futbolcu. Bizden baska ciddi anlamda ilgilenen olmaz. 4 milyon + bir oyuncuya ikna olur Rubin bence.

TOPLAM HESAP: 10 milyon euro

:dispirited:madem paramız var baloya ayırak birazını

Habib Aslan+Nuri Aslantaş ;) zaten Emirates olursa Balotellide olacak.

Bende mi duyumculuk yapmaya başlasam

Fly Emirates → Balotelli

Gazprom → Hulk

Samsung → Torres

Dzeko'nun ana taraftan yegeni Istanbul'da görünmüş, imza atmasi bekleniyor

Eto'o Drogba'ya Galatasaray'i sordu ve senelik 3,4 milyon + mac basi 30.000$ prim teklifini degerlendiriyor.

GSvid ‏@GSvid 28 sn.

Şöyle de bakabilirsin Şimdiki gibi her biri en az 1M TL kazanan 30 oyuncu yerine daha kaliteli 23 oyuncu olsun kadroda, 7M kardasın.

Kesinlike Telles'e alternatif gelmesi gerekiyor bence bu adam ishak

Telles gecen senenin ortasinda brezilyan liginden gelip hem CL hem turkiye kupasi hem lig derken o kadar mac'a cikti sadece 1 mac yedekte oturdu, koca bir sezon en az 50 mac kaldiramaz diye dusunuyorum. Ayrica bazi maclarda Telles'i dinlendirip Bruma'yi oynatabiliriz bence.

başkanın katılacağı aslan meclisi programı canlı mı olacak

Başkan'ın açıklamalarını daha yeni okudum. Ne güzel isimleri söylemiş içtenlikle :)

Astori + Olcan + Töre hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt