Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak kanat olmaz. Burak kimki ya garanti 11de olacak? Hakederse oynar daha iyileri varsa yedek kalir bu kadar basit. Buragin dokunulmazligi olamaz.

Var ama. Burak bu takımın 2 yıldır gol yükünü çekiyor. Seneye Burak kanat oynamaz diyorsun ama bence şimdiden kendini buna hazırla kardeş :)

Bruma-Sneijder-Burak

Balotelli​

ligtv de bir adam vardı baya övmüştü rhodolfoyu ama tam bir kapalı kutu burdissoda kapalı kutuydu balon cıktı umarım mancının yonetımın bır bıldıgı vardır bır vıdeosunu ızledım savascı ama pek benımde umudum yok malesef hayırlısı ne diyelim...

Beyler balotelli gelse bile nasıl kullanacağız beş yabancı içinde büyük arıza çıkar valla.

Muslera - Melo - sneijder - bruma - telles - yabancı stoper - balotelli.

2 oyuncu yedeğe çekmek gerekli.Kimi cekersinizki?

Beyler balotelli gelse bile nasıl kullanacağız beş yabancı içinde büyük arıza çıkar valla.

bruma telles yedege cek solbek i yerli kullan ishak yeterli bence

Eger gidipte Stopere Rhodolfo+Olcan+Töre ile transferi kapamayı düşünüyorlarsa Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en beceriksiz en futbol cahili yönetimi olarak tarihe geçerler.

Var ama. Burak bu takımın 2 yıldır gol yükünü çekiyor. Seneye Burak kanat oynamaz diyorsun ama bence şimdiden kendini buna hazırla kardeş :)

Bruma-Sneijder-Burak

Balotelli​

Oynayacak aynen, bu sene nasıl hep oynattıysa, Burak Drogba Sneijder oynadılarsa, yine öyle oynarlar yabancı forvet alırsak ve yine ne oynadığımız belli olmayan birşey çıkar ortaya.

renktaş bence lig içerisnde herzaman rötasyonun defans yonunden yapılmasından yanayım ben sahsen (telles yabancı stoper)

Yabancılarımız bu sınırlama için uefaya şikayet ediyordu tffyi.

Sonuç çıkmadı mı ?

Telles ve bruma olur gibi. Stoper tandemi sabit kalmalı artık.

Diğerleri hepsi banko

En büyük gol silahları ilk 11de olmalı. Burak-Gelirse Balotelli-Sneijder Birde Bruma. Bu kadar basit hiç olcana töreye möreye gerek yok.

bruma telles yedege cek solbek i yerli kullan ishak yeterli bence

Akla gelen ilk isimler onlar ancak bu oyuncuları da kullanmak lazım. Ee rotasyona gitsek sneijder i meloyu oynatmadigimiz maçlarda nasıl zorlandığımizi,puan kaybı yaşadığımız gördük. Anadolu takımlarından artık forma üç puanı alamıyor. Her maça istikrarlı onbirinle çıkmalısin.

aman bana rotasyon deme biz ne zaman rotasyona gitsek bu takimin basina birsey geliyor.

Alın bir lig kadrosuda benden.

Muslera

Şener-Semih-Hakan-İshak

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Burak

Balotelli​

bence olcan için 5 ustu eurolar cok fazla olur türk futbolcu kıtlıgı ve demirören mantıkları sayesınde fiyatlar suan tavan yapmış durumda hatta daha ileri gidiyorum olcana 2 artı umut gundogan bence normal bır teklıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt