Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3Puan´in haberine göre Muslera´nin menejeri Arascaeta´yi almazsaniz, Muslera´ya imza attirmam demis.

Muslera da "Ya imzalarsin, ya da defolur gidersin. Galatasaray´da kalacagim" demis.

Adam ya adam. Galatasaray´i benimseyen yabancilar efsane oluyor iste. Muslera da efsane olacak adam.

Bu haberi yapan adam musleranin yanindamiymis konusurken

Ekli dosyalar

• signbot.gif
    signbot.gif
    50,5 KB · Görüntüleme: 236
Muslera sadece adam degil, bizim kaptanlardan birisi olacak kesin artik.. Herkesin saygi duydugu bir kisi, ornek bir sporcu..

Vallah pek oynamadi ama izledigim maclarda pek bir artisini göremedim.

Zaten yasi olacak 27 bu saatden sonra zor

Olcan hazir futbolcu gelir direkt katki saglar, Selcuk--Meloyu Yekta kesemediyse Umut hayli hayli kesemez sansi yok.

Ayriyeten orta göbegi Mancini seneye 2ler uc kisi oynatmaz kanat istedigine göre.

Tabi Olcan daha hazır oyuncu ve halihazırda en iyi Türk oyunculardan birisi. Umut Gündoğan daha 23 yaşında. Ben kampı bekliyelim (en büyük eksiği fizik zaten) diyorum ama Olcan karşılığı Trabzona gidecekse sesimi de çıkarmam.

Mancini seneye kanatlı sisteme gececek haliylede 2 orta saha ile oynayacağız. Lakin Mancini sık sık sistem değiştiren ve rotasyonu kullanan birisi. 3'lü orta sahayıda görebiliriz. Dzeko'nun bir açıklaması vardı. Mancini 4 gol attığım bir maçtan sonra bile beni diğer maçta yedek yaptı diye.

[attachment=10533:signbot (1).gif]

Ekli dosyalar

• signbot (1).gif
    signbot (1).gif
    75,2 KB · Görüntüleme: 252
Muslera nın sözleşmesinde serbest kalır maddesi yokmuş.

Emir Sarıgül: Hiç merak etmeyin herşey güzel olacak.

3Puan´in haberine göre Muslera´nin menejeri Arascaeta´yi almazsaniz, Muslera´ya imza attirmam demis.

Muslera da "Ya imzalarsin, ya da defolur gidersin. Galatasaray´da kalacagim" demis.

Adam ya adam. Galatasaray´i benimseyen yabancilar efsane oluyor iste. Muslera da efsane olacak adam.

Bu haber gerçek mi bilmiyorum Muslera ağzından duymadan inanmam ama eğer gerçekse 100000 €'da maaşına bizden ekleyin :D Şuan zaten galiba Türkiye'de kaleci olarak tek Galatasaray'da Muslera'nın forması var.

Galatasaray vs Chelsea

--------------Balotelli---------------

--Bruma---Sneijder----Olcan--

------------Selçuk-----Melo----------

-Telles--Astori--Chedjou--Sabri

--------------Muslera-----------------

Yedekler;

Burak

Töre

Hamit

Semih

Yekta

Hakan

Ufuk

Bu kadroya üzülerek yazdığım tek adam Ufuktur. Sabri dahil gerisi ok

Semih yaz sağbeke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt