Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan haber. Kudurmuşlar.

Menajeri konusmus.Zam istiyor Semih,hakkı da.Ama ben sırf bunun icin ayrılmak isteyecegini düsünmüyorum.Cakal menajer konusması.Dün Muslera menajerine nasıl posta koyduysa yeri geldiginde Semih'de aynısını yapacaktır.Para icin Galatasaray'dan ayrılacak bir topcu degil bence Semih.Ama zam da hakkı.Hic oynamayan Koray bile daha fazla para alıyor sanırım.

Gokhan degirmenciyle anlasmisiz diye duydum bostaydi heralde

Bide turgut dogan trabzonla anlasmis bu transferden sonra olcan transferine kesin gozuyle bakiyorum

Eger baloyu falan alcaksak gokhan tore veya jimmy yide kesinlikle almaliyiz

iyi olur

NTVSpor = fb tv 2 / Darüşşafaka SK tv

havu7u5y.jpg

Hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Olcanın boyu Mevlütten uzun!:D

Trtspor da brezilya hollanda maci vaf 2010 DK. Melo ve Sneijder akarr .d

cingıl bels

bu Rhodolfo 27' sine gelmiş, avrupa tecrübesi yok umarım Mancini başka isimlerde vermiştir. Bu adamın transfelerine güvenmiyorum artık

Menajeri konusmus.Zam istiyor Semih,hakkı da.Ama ben sırf bunun icin ayrılmak isteyecegini düsünmüyorum.Cakal menajer konusması.Dün Muslera menajerine nasıl posta koyduysa yeri geldiginde Semih'de aynısını yapacaktır.Para icin Galatasaray'dan ayrılacak bir topcu degil bence Semih.Ama zam da hakkı.Hic oynamayan Koray bile daha fazla para alıyor sanırım.

Gitse de herhangi bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Koray Semih'ten daha iyi bir stoper olabilir yeter ki süre verilsin. Semih'in performansının düşük durumdan standart duruma gelmesinde Ujfalusinin çok katkısı oldu. Koray'ın yanına tecrübeli biri verilirse Semih'ten daha iyi olur.

Baskan yarin mi bugun mu gs tv de

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duyum varrr

tAp@tALk xD

SPORX.COM ‏@sporx 3 dk.

AS Roma, Çaykur Rizespor'un Iraklı sol beki Ali Adnan için 2 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyor.

Goal Türkiye ‏@goalcomtr 20 sn.

#Eskişehirspor Basın Sözcüsü Sıtkı Saraç: #Trabzonspor ve #Fenerbahçe’nin Erkan'a ilgisi var. #Galatasaray’da oyuncuyu istiyor. (Radyospor)

alper potuk transerinde bize attıkları kazıktan dolayı ne eskişehir spordan oyuncu alalım nede verelim ancak boşa çıkarsa alalım hiç sevmediğim bir takım paramızı yedirmeyelim bu takıma keşke veyseli sezon sonunu bekleyipte alsaydık para kazandırmasaydık şu adamlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt