Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 11'den daha önemlisi 8 yabancının mevkisi

Muslera kale

Sağ bek yok

Stoper alacaklar

Telles sol bek

Melo orta saha

Kanat bruma

10 ws

Forvet gelir

7 yabancı böyle kesin..

8.yabancı ise

kiralık sağ bek veya kanat olur gibime geliyor.. kanat bekliyorum

burak ın hiç bi zaman yeterli olduğunu düşünmedim ve asla fikrim de değişmeyecek. özellikle bu yıl bize çektirdiği eziyet futboldan soğuttu bizi. santrafora teknik ve top tutabilen bi forvet şart bence

Ben de Burak'In üst düzey olduğunu düşünmüyorum ama Allah aşkına yabancı santraforlu bir 11 yapın ve bir kez daha bakın eksikler 1 iken 5 olmuş mu olmamış mı?

Olcanı tinerciler töreyi de şikeciler alır.. Sabri açık semih sağ bek oynar çok sinir bozucu dimi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2 yerli turgut ile ishak galiba :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu baya ilginc. Rhodolfo,Astori ve iki tane adaylar daha var. Balanta? Rano/Alex?

Rhodolfo ve Astori ikisi cok farkli stoper,biri sert ve hava toplarinda iyi olan uzun boylu Rhodolfo.

Astori ve Balanta ise daha hizli,ayaklari hakim,oyunu iyi acabilen stoperler.

Iginc.

chedjou umarım gitmem diye tutturur

bu mancininin getireceği stoperden ne olur? ben söyliyim ,klübeye maskot

Çeptalk

Gökhan,Mevlüt ve stoper bana göre de yeterli bu sene için.

Seneye zaten Bruma yeni transfer gözüyle bakılabilir.

Ayrıca Amrabat kalıcaktır benchteki doğru olur kanımca.

15 haziran a kadar ne varmis? kacirdim orasini..

FFP cezası almış ve yabancı sınırının 5 olduğu bir ülkde bir taraftar nasıl Balotelli alınmaz diye sinirlenebilir anlamak zor.

madem bütçemiz yok transfer yapamayacağız diyoruz ozaman mancini ile boşuna devam etme. getir lucescu gibi az malzemeyle çok iş yapabilecek bi adamı eyvallah diyelim. mancini geçen sezon zaten berbat bi futbol oynatmışken aynı kadroyu adama emanet edip başarı beklemek enayilikten başka bişey değildir ve de ciddi takviyeler olmazsa takıma mancini en fazla 3 ay kalabilir bu takımda müneccim olmaya gerek yok görünen bişey

Iyi ya bir güzel haber verdi en azından. Manciniden kurtulma ihtimalimiz var.

Ünal Aysal da gayet iyi biliyor ki; yabancı santrafor stada seyirci getirir... KEsin alınacaktır... İşin doğasına aykırı....

Ben de Burak'In üst düzey olduğunu düşünüyorum ama Allah aşkına yabancı santraforlu bir 11 yapın ve bir kez daha bakın eksikler 1 iken 5 olmuş mu olmamış mı?

---------------balotelli-------------

olcan---------sneijder-------töre

-----------selçuk-----melo---------

ishak-------semih---astori------veysel

(caner)

-----------------muslera-------------------

çok mu zor sence bu kadroyu oluşturmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt