Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bu Burak'tan kurtulmamız lazım sözleşmesi de yenilendi ne yapıcaz seneye bununla yandık. Bari üst düzey bir forvet ve kanat alsakta hiç oynamasa.

ne üdüğü belirsiz adamlara para vermekten vazgeçsin bizimkiler hajroyu bile oynatmıyo herif..bu mancini oldukça daha çok kafamızı vururuz benden söylemesi

Bende bundan bahsediyorum Bora bey. Ama böyle bilinçsiz taraftarlarımız bundan anlamıyor. Leo burda kaç defa saçma öneriler yaptı her seferinde dedim ama forum yönetimi de uyuyor mu anlamış değilim. Kulübün paraları sokağa atılıyor...

Leo'ya itibar etmeyin, Ünal başkan en iyi tansferleri yapacaktır. Kuş mudur nedir anlayamadım bu adamı birtürlü.

Leo'ya güvenmeyin beyler, öter öter durur, bizim kaliteli adamlara ihtiyacımız varken, DE Melli diye adamı paylaşıyor ya, çıldırmamak elde değil !!!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oC_dO33uJeo[/media]

Rhodolfo hakkında fikir edinmek için, 3-4 gün önce oynanan Gremio - Palmeiras maçının tamamı.

Bende bundan bahsediyorum Bora bey. Ama böyle bilinçsiz taraftarlarımız bundan anlamıyor. Leo burda kaç defa saçma öneriler yaptı her seferinde dedim ama forum yönetimi de uyuyor mu anlamış değilim. Kulübün paraları sokağa atılıyor...

Leo'ya itibar etmeyin, Ünal başkan en iyi tansferleri yapacaktır. Kuş mudur nedir anlayamadım bu adamı birtürlü.

boşver sen bildiğinden şaşma doğru yoldasın kesinlikle transfer yapmak için yapınca meyvesini alamadık bkz devre arası tam bir facia oldu bizim için artık nokta transfer lazım bana göre ne kadar laf etsekte nokta transfer canerdir,olcandır gökhan töre risk ama bence almaya değer balotelliye risk diyenler oluyo burda onlara gülüyorum adam çatır çatır oynar ama mancini istemedi o konu kapandı bence

sayıp sövmeyi bırakıp destek olacaz

beğensek de beğenmesek de bizim topçumuz

ve her sezon min:20 golü var totalde

Benim buna sövmekten başka bir şeyim kalmadı zaten hiç beğenmedim artık nefret ediyorum. Attığı goller umurumda değil takımın içine etti her maç 10 kişi oynattı bizi. Diğer oyuncuların da performansını düşürdü birlikte gidip birlikte dönen takım bu kazmaya bağlı hale geldi.

boşver sen bildiğinden şaşma doğru yoldasın kesinlikle transfer yapmak için yapınca meyvesini alamadık bkz devre arası tam bir facia oldu bizim için artık nokta transfer lazım bana göre ne kadar laf etsekte nokta transfer canerdir,olcandır gökhan töre risk ama bence almaya değer balotelliye risk diyenler oluyo burda onlara gülüyorum adam çatır çatır oynar ama mancini istemedi o konu kapandı bence

Bora keşke senin gibi kaliteli üyeler olsa forumda.

Üye olmadan önce bir sınavdan geçilmesi lazım kesinlikle. Yoksa böyle Leo gibi zatlar üyeleri sinirlendirmeye devam edecek. Kuş mudur anlayamadim sizce fenerli mi?

Saçma önerilerine kızgınlığını çıkmış haberi taşımasından çıkarıyorsun yani?...Beni direkt ilgilendirmez ama böyle saçma diyaloglarla sayfaların şişirilmesi hoşuma gitmiyor...

Leo'ya güvenmeyin beyler, öter öter durur, bizim kaliteli adamlara ihtiyacımız varken, DE Melli diye adamı paylaşıyor ya, çıldırmamak elde değil !!!!

Onun Duyumu degil ki, Haberlerde yaziyor, Arjantin Basin de yazmis , ben de gördüm böyle haberleri, burasi Transfer Nöbeti,Adam bir Transfer Iddiasi paylasti, neden kiziyorsunuz. :)

Bora keşke senin gibi kaliteli üyeler olsa forumda.

Üye olmadan önce bir sınavdan geçilmesi lazım kesinlikle. Yoksa böyle Leo gibi zatlar üyeleri sinirlendirmeye devam edecek. Kuş mudur anlayamadim sizce fenerli mi?

eyvallah kardeşiim benim bazıları sadece geyik yapmaya laf sokmaya geliyo bazılarıysa saçma haberler paylaşıyo buralarda ama laf anlatmak zordur hele bu devirde çok zor

Adam çıkan haberi paylaşmış, linç etmeye kalkmışsınız. Böyle seviyesiz hareketleri sürdürürseniz başlıktan atmak zorunda kalacağım. @Emre Çakır

Adam çıkan haberi paylaşmış, linç etmeye kalkmışsınız. Böyle seviyesiz hareketleri sürdürürseniz başlıktan atmak zorunda kalacağım. @Emre Çakır

Böyle vizyonsuz adamları burda tuttuğunuz sürece benim gibi düşünen çok arkadaş olacak Emin bey. Adam ayrıca bana "Özürlü müsün" dedi onu da belitrmek isterim, inşallah gereken yapılır.

iyi akşalar emin bey.

Böyle vizyonsuz adamları burda tuttuğunuz sürece benim gibi düşünen çok arkadaş olacak Emin bey. Adam ayrıca bana "Özürlü müsün" dedi onu da belitrmek isterim, inşallah gereken yapılır.

iyi akşalar emin bey.

Yerinde bir soru olduğunu belirtmek zorundayım, hayırlı forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt