Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doumbia bu sezon ligde ve ŞL'de toplam 20 gol 14 asistle inanılmaz bir performan gösterdi

Kafa topu iyi olan biri zaten var Chedjou onuda kimse beğenmiyor onunda tek sorunu kontralarda çok kötü ama Atleti gibi set savunma yapsak takımın yıldızı olurdu.

doumbia gelmez çünkü Mus-Stoper-Tel-Bruma-Melo-Sino bu isimlerden 2sini kesmemiz lazım buda zor forvet Burak kanat Olcan-Bruma olur.

Rholfo ile miranda 3 sene once sao poulo da en

Iyi 2 liydiler ligde

Miranda atleticoya gitti sonra ...

Galatasaray, Eskişehirspor forması giyen Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in transferi için önümüzdeki hafta perşembe ya da cuma günü resmi görüşmelere başlıyor.

sporx

Kanat forvette oynayabiliyorsa Doumbia tam bizlik. Yoksa Burak yine kanat oynar millet kafayı yer.

foruma girince sürekli sacma sapan bir facebook sayfasina yönlendiriliyorum.

ayni sorunu yasayan var mi?

bu sorunu nasil cözebilirim?

Stoper olarak Uğur Demiroku'da düşünebiliriz aslında.Ki alınması lazım bence.Uğur, Karabük'te baya kendini geliştirdi.Semih,Uğur,Koray gibi adamlarla stoper sıkıntısı çekmeyiz ki güvenmeliyiz de zaten bunlara.Aslında yabancı hakkını kanatlara da kullanabiliriz.Ahmed Musa da bizde çok iş yapar.

Galatasaray, Eskişehirspor forması giyen Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in transferi için önümüzdeki hafta perşembe ya da cuma günü resmi görüşmelere başlıyor.

sporx

erkanın nesi beğeniliyor anlamıyorum topu aldımı en az 7-8 saniye tutuyor gol-asist oranına bakıncada anlaşılır yaşıda 30

Stoper olarak Uğur Demiroku'da düşünebiliriz aslında.Ki alınması lazım bence.Uğur, Karabük'te baya kendini geliştirdi.Semih,Uğur,Koray gibi adamlarla stoper sıkıntısı çekmeyiz ki güvenmeliyiz de zaten bunlara.Aslında yabancı hakkını kanatlara da kullanabiliriz.Ahmed Musa da bizde çok iş yapar.

ahmed musa daha 21 yasinda iyi olur galiba dunya kupasi kadrosundan cikartilacakmis sakatligi nedeniyle

çok güvenmiyorum 3puan'a ama umarım doğrudur Balanta haberi. Telles, Bruma derken Balanta'da kadromuzda olursa transferde başarılıyız diyebilirim. yerli oyunculardan da Koray ve Oğuzhan'da potansiyalli isimler. Gelecek adına çok umut verici olur.

Edit: Ontivero ve Hajroviç'den de hala umudum var tabi.

Edit2: Semih ve Emre'de henüz 23 yaşında, Berk'de fizik olarak gelişirse iyi bi kumaşa sahip.

Bi an gaza geldim. Güzel günler bizi bekliyor bence.

Keske Doriayi alabilseydik.Duyduguma gore 12 milyona Anlasmisiz.Ama Rhodolfoda olursa bu yabanci fazlaliklari ne yapacaz.Balanta-Rhodolfo Fazla olmaz mi O zaman Forvet almazlar bunlar.

Sahsi fikrim tarigi aliriz bu sefer fener canere inzayi attirti hasan ali topuz caner gokhan bekleri alacaklarini sanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt