Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih+Umut+2 milyonu hemen kabul edelim. Hatta üstüne bir bonus da verelim.

ne duyumu yahu. ben twitterda,gazetelerde gördügüm haberi yazıyorum. erkan ve tarıkı istiyormusuz. özellikle tarıkı

Barcelona Mascherano'nun sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

Bence jimmy gercekten cok iyi oyuncu olcanla ikisi iyi olur en azindan ama diğerlerini de dusunebiliriz mandzukic neden olmasın ya millet istemiyomus mis gibi adam ama doumbia tam bize uygun kanat forvet lavezzi cuk oturur ama cok para ya gelmez

çöp dediğimiz adamlar diğer takımlarda olsa almak için uğraşırız, ticaret yapmayı hiç beceremiyoruz.

salih çöp oğlu çöp , forumda isteyen kimse yoktu bize geleceği zaman.

umut'un gitmesi yerine yerli bir oyuncu aldığımız sürece kayıp olmayacaktır , zira kendisini sağ kanatta görmek de oldukça can sıkıcı oluyor.

ben açıkçası salih+umut yanına bir de kiralık topçu verelim derim.

mevlüt-doumbia-tarık-olcan bu 4 transfer yapılırsa yeter hatta mükemmel olur. hadi bakalım.

takımdan gidecek o kadar çok çöp varki hepsi giderse kara bile geçeriz.

kaleci: muslera

sağbekler: sabri-tarık-veysel-hamit

sol bekler: sabri-tarık-telles

stoperler: semih-koray-chedju-hakanb

orta saha: melo-selçuk-yekta-emreç

sağ kanat: olcan-hamit

sol kanat : bruma

ofansifortasaha: sneijder, ontivero

forvet: burak-doumbia-mevlüt

20 kişi oluyor

gayet yeterli bir kadro olur. yalnız bruma iyi dönmezse sol kanat için bir devşirme gerekecek :(

tarik Galatasatayda oynayamaz bence. milli takimdan biraz belli olduki büyük takim oyuncusu degil.

yigit volume 2 olma ihtimali yüksek.

transfer nöbetini kapatıp basket macına odaklanalım bence. geri kafalı diyebilirsiniz ama inanıyorum, sinerji pozitif enerji gibi şeylere :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt