Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5+3'ün olduğu bir sezonda, asıl hedefin Avrupa olamaz maalesef. O formu yakalayacak 11'i, sistemi kuramıyorsun. Telles'i sürekli oynatamıyorsun, stoperi sürekli oynatamıyorsun, Bruma'yı sürekli oynatamıyorsun...

Hazır tutamıyorsun oyuncuları, son 15 dk. oyuna girmekle olacak iş değil.

Avrupa'da ilerlemeyi istiyoruz tabi ki ama izin vermiyorlar. Belki Nani alacaktın sınır olmasa, gittin Hajrovic falan almak zorunda kaldın. Çünkü tribüne veya yedek kulübesine koyacaksın. Kaliteyi bile etkiliyor.

Bu sınır muhabbeti kalkana kadar lig önemli, CL'de de gruptan çıksak iyidir. Avrupa Ligi'nde ilerlemekten iyidir.

Iste bu durumda yine tek bir yol var oda kaliteli yerlilere yogunlasmak. Öyle yada böyle transfer lazim bu takima cünkü kadro cöp dolu. Ceyhun gibi 10.lig topcusu banko mesela. 5+3 diye oturup birsey yapmamak mantikli degil ki. Fenerbahce bizi ilgilendirmemeli transfer konusunda.

Iste bu durumda yine tek bir yol var oda kaliteli yerlilere yogunlasmak. Öyle yada böyle transfer lazim bu takima cünkü kadro cöp dolu. Ceyhun gibi 10.lig topcusu banko mesela. 5+3 diye oturup birsey yapmamak mantikli degil ki. Fenerbahce bizi ilgilendirmemeli transfer konusunda.

Ben de onu diyorum, neymiş 15 haziran'ı Mancini'yi bekliyormuşuz. Töre, Olcan, Şener, İshak, Tarık... gibi isimlerden zaten almak zorundasın, sistem buna zorluyor.

Bırakalım başka takımları kendi işimize bakalım.

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 23 May

Dünyanın en güzel abisiiii, görüyosun dimi taraftar çıldırdı seni bekliyor, 4.yıldızı takarken bizimle; yuvanda olman lazım
1f60c.png
@neco_ates

Necati bunu ritivitledi.Hosgeldin Neco.

Bu arada su AB olayindan cok ümitliydim zamaninda. Yönetim bizi iyi kandirdi.

ulan ne bos bos yazanlar var be,ünal aysal dediginiz adam 28 yasinda sneijderi getirdi turkiyeye,dunyanin en iyi 3 kalecisinden biri takimimizda oynuyor,efsane drogba parcali formayi giydi kimin sayesinde oldu bunlar, istese balotelliyimi getiremeyecek,onun icin manciniyimi bahane edecek sacma sapan bos bos sallamayin.once unal baskanin icraatlarina bakacaksiniz sonra hizaya geleceksiniz

bizimkiler zaten ucutu, artik her transfer Silva, Aguero klasinda olmasini bekliyorlar...

Neco hayırlı olsun.

Ne Necatisi arkadas su manyak kiz yazdigi icin mi? Bide kac hafta önce atmis twiti.

Şampiyonluk yolunda rakibimiz kim ? Fenerbahçe.

Diego'dan başka transfer yapmayacağız dedi adam açıkça.

17 temmuzu beklemek neden ? Kandırmayalım kendimizi.

Var bizim bilmediğimiz bir olaylar, bir rahatlık var, Mancini sorunu var veya yok, anlaşılmıyor tam olarak.

Bir de her zamanki gibi yavaş hareket ediyor zaten yönetim.

Yeni bir şey değil aslında. Zaten hep bekledi bizimkiler. 17 temmuz falan yalan o yüzden.

Mancini kalacak mı gidecek mi belli değil

Ayrıca Galatasaray FFP ye uymak zorunda .onun için büyük harcamalar yapmadan elindeki fazlalıkları göndermeli öncelikle

Bana göre fazla transfer de yapmayacağız.

Zaman herşeyi gösterecek renktaş.:D

SA

Bu hafta bir şeyler olacak bence.

En azından Mancini konusu netleşecektir.

hemde fena salmis, ama kizmamak gerek, genel anlamda hergün yedgini bile yese, spor yok diye hemen hersey fazla geliyor

Yerli oyuncuların önem kazandığı şu dönemde, Beşiktaş ile sorun yaşayan Sezer Öztürk'ü kadroya alternatif olarak dahil edebiliriz aslında. Fenerbahçe'de oynadığı son dönemlerde özellikle Türkiye Kupası maçlarında etkili oluyordu. Bence fayda sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt