Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal "Yarın Mancini ile bir toplantı yaparak şartlarımızı sunacağız ve ondan da bu konu ile ilgili bir karar vermesini bekleyeceğiz" dedi.

Lig tv'nin sitesinde gördüm.Hangi konu hakkında acaba?

Valla hacı en yeteneksiz adamı bile bir sisteme göre oynatırsan sırıtmaz takımda. Rodolfo'yu hiç izlemedim o yüzden yorum yapamam ama adam bu kadar istediğine göre hocanın istediği özelliklere sahip bir oyuncu.

Evet kardeş Ceyhunun Stoper kopyası oldugu için istiyordur hoca :D

Ulan hangi mal GS yerine BJK'ye gitmek ister? Bu mantik disi. Ya ayarttilar Olcan'i yada medyanin bir yalanidir bu. Bir insan bukadar gerizekali olamaz.

olcanin capi neki ondan nasil bir davranis bekliyordun,bosuna kendi kafanda secenekleri cogaltma adam bildigin bes para etmez capsiz bir futbolcu bukadar basit

Mancini kesin kaldı gibi bir durum yok.Baskan yarın netlesecek diyor.Bizim sartlarımız var,hocanın istedikleri var.Uyarsak devam ederiz diyor.Aksi takdirde B planımızı harekete gecirecegiz diyor.

Olcanın Bjkyi istemesinin sebebi. Agır Derecede Kuş olması. Bu ülkede fenev ve 8jk dısında kimsede oynamaz artık.

Olcan biz onu isterken Trabzon'a gitmemis miydi geçen sefer de? Aradan cekilmistik ayagi yapmayalim hic adamin tercihi orasi olmuştu.

Baskan ne bekliyor ki Mancini'den. Adam sartlari begenmese bile tazminatini almadan gitmeyecek.

Aysal Manciniye: Transfer Bütcemiz 5 Milyon derse. Mancini gider mi? :D Sanmiyorum. Ama bizim Bütcemiz 10 Milyon € dan fazla degil bence..

Ben Endogan Adili'den umutluyum insallah sakatlik onu fazla etkilemistir

Adili : 14-15 yaşında Grasshoppers'ta oynamaya başladım. Hajrovic de oradaydı. O zaman hep ben oynuyordum. As olan bendim. Ancak bir sakatlık geçirdim. Sonra Hajrovic oynamaya başladı. Ben de zaten Basel'e transfer olmuştum. Galatasaray'dan önce beni Ajax, 16 yaşındayken istedi. Roma ve Arsenal de peşimdeydi.

aysal mancinin gitmesini istiyo ama mancini gitmicek bence gitse çoktan giderdi ayrıca açıklama yapıyo aysalın yanlışları çok yine arksında durmuyo teknik direktörün madem emin değilsin neden böyle tazminatlı sözleşme yapıyosun

Aysal "Yarın Mancini ile bir toplantı yaparak şartlarımızı sunacağız ve ondan da bu konu ile ilgili bir karar vermesini bekleyeceğiz" dedi.

Lig tv'nin sitesinde gördüm.Hangi konu hakkında acaba?

Bülent Timurlenk'e göre;

Mancini'nin istediği adamlar: Fabio Quagliarella, Astori, iki kanat (Olcan ve x)

Bunları alacak bütçe yok diyecek. Kısıtlama falan yapmak zorundayız diyip, Mancini'ye yol verme peşinde olacak. Baktı ki illa üstü kapalı tazminat diyor, mecbur seneye devam edecek. Başkan akıllı adamdır, gereğini yapar umarım. Yoksa niyeti çok açık belli adamın. Kalırsa da mecbur destek olacaz.

Olcan biz onu isterken Trabzon'a gitmemis miydi geçen sefer de? Aradan cekilmistik ayagi yapmayalim hic adamin tercihi orasi olmuştu.

Bize gelmek istedigini hatirliyorum. Hatta 'Fenerbahce'de oynamisligim GS'ye gitmemi engellemez' gibi birsey demisti. Ama biz öncelik Olcan degil diye gidip Yigit'i aldik.

Konusulanlara göre hocanın listesi

1-Quagliarella

2-Rhodolfo or Astori

3-Olcan

4-? (kanat)

olcanin capi neki ondan nasil bir davranis bekliyordun,bosuna kendi kafanda secenekleri cogaltma adam bildigin bes para etmez capsiz bir futbolcu bukadar basit

gökan töreyi daha çok istiyorum olcandan hem yaşı genç hem daha iyi ama olcan beşiktaş diye tutturdu umurumuzda olmaması lazım

Quagliarella nedir ya. Umarim yalandir. Dogruysa Mancini bir Alternatif Forvet ariyor, ilk 11 icin degil , Umutun yerine bir Yabanci istiyor 5+3 icin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt