Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tercüme ?
yazdim ya altta![]()
yav he he
oynadigi takim bosna ve hazirlik maçlarin önemi pek yok, bakalim Dünya Kupasinda mi gol atacak, gerçi Iran gibilere sende gol atarsin
Oynadigi takim dunya kupasi elemelerini Avrupa kitasindan gecti. O takimda ilk 11 oynayan 22 yasinda oyuncu var elimizde, millet cop diyor.
Hangi oyuncuyu tartışıyorsunuz yeni geldim de?
Futboldan gram anlamayan italyan Kralı Sag Kanatta oynattı. iyi geceler.
Hangi oyuncuyu tartışıyorsunuz yeni geldim de?
yav he he
oynadigi takim bosna ve hazirlik maçlarin önemi pek yok, bakalim Dünya Kupasinda mi gol atacak, gerçi Iran gibilere sende gol atarsin
Galatasaray, Napoli'de mutsuz olan ve ayrılma kararı alan Gökhan İnler için düğmeye bastı.
Teknik direktör Roberto Mancini'nin de onay verdiği orta alan oyuncusu için sarı-kırmızılar, İtalyan kulübüyle ön görüşme yaptı. İtalyanlar tarafından olumlu yanıt alan Galatasaray'da dış ilişkiler sorumlusu Cenk Ergün hafta içinde İtalya'ya gidecek burada Ali Güven'le buluşacak. İkili, hafta içi tekrar Napolili yöneticilerle bir araya gelerek, İnler'in bonservisini almak için anlaşmaya varmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı ekip adına, Gökhan İnler ile ön görüşme yapan Ali Güven'in İsviçre pasaportlu oyuncudan, ''Siz Napoli ile anlaşın. Ben Galatasaray'da oynamaktan büyük zevk duyarım'' yanıtını aldığı ise iddialar arasında.
photosport
bence sneijder'in dünya kupası sonrası olası gidişine göre gökhan'ı hazırda tutuyorlar.. ama ancak sneijder giderse gökhan bizim için mantıklı olur... onun dışında gereksiz bir transfer olur şu aşamada...
bence sneijder'in dünya kupası sonrası olası gidişine göre gökhan'ı hazırda tutuyorlar.. ama ancak sneijder giderse gökhan bizim için mantıklı olur... onun dışında gereksiz bir transfer olur şu aşamada...