Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydi bakalım..

Durum netleştiğine göre transferler aksın..

Olcan, Astori, İshak, Töre, Ekici...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ne diyorsunuz ya herkes ayrı saçmalıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gönlüm:Astori-Shaqiri-İshak-Tarık ister ama bek istemiyormus hoca. Bu yüzden astori,shaq kafi.

Riera için Udinese ye 1 M € bonservis bedeli vereceğiz şaka gibi

hqdefault.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

O sezon Juventus cok kötüydü, pek izlemedim o sezon onlari. Golcü özelliği nedeniyle kanat oynuyordu. Kanat icin cok ağir, yaraticiliği cok yetersiz. Savunmasi hic yok.

Robinhoda 2010da 2011de Milanla kanatta harikalar yaratiyordu, o zaman onu alalim. Benim anlatmak istediğim, bizim kumar transferi yapma lüksümüz yok. Zaten yabanci sinirlamasi var.

Forvet alacaksak, Doumbia gibi birisi alinmali.

evet mancını kaldı

bu sene heba oldu artık çöpe gidecek bir yıl bizi bekliyor yazık oldu

Ünal Aysal ile Mancini, her konuda anlaşma sağladı. Mancini, Galatasaray'daki göreve devam ediyor.

Iyi oldu.

Karamsar değilim açıkcası.Bi belirsizlik olacağına yada M.Deniz'li gibi basın tarafından şişirilen biri geleceğine Mancini kalsın daha iyi.

turk ınsanı olarak cok sabırsısız ıster mancını olsun ıster baska bırı yabancı karıyerlı teknık dırektor getırıyosan sabırlı olcaksın ama bızde ole değil ..del bosgue rıjkard aragones low gıbı adamlar hayatları karıyerle basarılı ama bız adamlara sahıp cıkamadık neymıs unlu teknık dırektor hemen basarılı olmalı arkadas adamlar sıstemı oturtsun... senın turk oyuncun zaten arkadan kuyu kazan adamlar

mancini kaldı iyi mi oldu şaka mısınız siz burağa umuta sabriye yine katlanacağız manasına gelıyo bu chedjouda kalırsa tadından yenmez artık 4.yıldızı sıkecılere armagan ederız

Mancini'nin gitmeyecegi belliydi. Bosu bosuna zaman kaybettik. Sinir oluyorum böyle durumlara.. Daha kimse gitmedi!

mancini kaldı iyi mi oldu şaka mısınız siz burağa umuta sabriye yine katlanacağız manasına gelıyo bu chedjouda kalırsa tadından yenmez artık 4.yıldızı sıkecılere armagan ederız

hayırdır Mancini gidince onla beraber yabancı sınırı da mı kalkacaktı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt