Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saclar gitmis degeri 20 milyon etmez artik

10169440_752758134801202_1666861034302664533_n.jpg

Kim o ?

* LG G2 Tapatalk *

mevlüt

olcan

töre veya erkan veya jimmy

yabancı stoper

bunlar kısa vadede gelir

uzun vadede dk sonrası

çilek + 2-3 yerli gelir

Jimmy dingili gelecegine Aydın oynasın.Öyle bir hata yapmamalıyız.Topculugunu gectim agır Fener sempatizanı.Lüzüumsuz bir hamle.Aman diyim.

Eldeki birkaç gereksiz + para Serdar Aziz alınabilir kadroya tandeme alternatif olur

Eldeki birkaç gereksiz + para yerli kaliteli bir kaleci Onur'u almak çok güç olur yalnız Gençlerdeki Ramazan elimizdeki 3 kaleciden de daha iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum.

3puan mevlt,olcan,balanta birde sag kanat diyorda bu sag kanat kim acaba ?

St etienne taraftari mevlutu 3 milyon + danny karsiliginda vereceksek yaninda brandao yu da alirlarsa kabul edelim diyorlar :D

Eldeki birkaç çöp + para Serdar Aziz alınabilir kadroya tandeme alternatif olur

Eldeki birkaç çöp + para yerli kaliteli bir kaleci Onur'u almak çok güç olur yalnız Gençlerdeki Ramazan elimizdeki 3 kaleciden de daha iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum.

Şu forumda birkaç kişinin bile Serdar Aziz ismini anmasına tahammülüm yok!...Öne çıkan tek bir olumlu özelliği olmayan, vasat Bursasporun bile bankosu olamamış, çirkefin ve overrated ın önde gidenini şu kulübe yakıştırmayın lutfen, rica ediyorum...

Şu forumda birkaç kişinin bile Serdar Aziz ismini anmasına tahammülüm yok!...Öne çıkan tek bir olumlu özelliği olmayan, vasat Bursasporun bile bankosu olamamış, çirkefin ve overrated ın önde gidenini şu kulübe yakıştırmayın lutfen, rica ediyorum...

Forum kıstas değil ayrıca rotasyon elemanı olarak yerli seçenek yok yoğun maç haftalarında şans bulabilir.

Rotasyonda koray ve emrecan kullanilmali mutlaka bu sene

Emrecan benim uzerimde iyi bir izlenim birakti

Bu saatte banyoya girdim hamam böceği çıktı ödüm koptu laaaaan .ne arıyor anlamıyorum

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Serdar Azizi alacagimiza Koraya sans versek nasil olur ? Hiyarin teki Serdar. Eminim ki Koray düzenli bir sekilde forma sansi bulursa rahatlikla oynar bu takimda. Ben bir kac macini izledim Dortmund da 2.takimda oynarken.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt