Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koray Günter'i bu sezonda değil gelecek sezon yani 2015-2016 sezonu boyunca B.Dortmund'un 7 Mn €'ya geri alma opsiyonu var.

O yüzden Mancini bir anda ısındırmak istemiyor sanırım ancak oynamaması da kendisi ve gelişimi için dezavantaj o değil bu opsiyon nereden çıktı ?

Tamam B.Dortmund geleceği düşünen , ileri görüşlü bir takım ancak opsiyon koydurmamak bu kadar mı zordu ?

Zor değildir belki ama o opsiyon olmasa belki Koray'a 5milyon verecektik, bu da fazla değil mi?

Bi de şöyle düşün. Türkiye'den kaç tane stoper 7 milyon Euro'ya transfer olmuş? Benim hatırladığım bi tane bile yok.

Mancini'nin ısındırmak istememesi de sizin uydurmanız, takımın hocası böyle şeyleri düşünmek yerine sahaya en iyi 11'ini çıkarmayı hedefler. Hele Mancini gibi bi hoca... Lewa Ocak ayında Bayern'le anlaştı, Klopp "şunu oynatmayım da formu düşsün Bayern'de doğrulamasın uzun süre" diye düşündü mü? Hayır.

Maglup edilmesi cok cok zor bir fransa olacak.

Ilk 18 i gecersek bizi kimse tutamaz Pogba kemigimiz Benzema makinamiz olacak insallah finali gorecegiz. Deschamps a cok guveniyorum umarim yanilmam

Deschamps Nasri'yi almadığı için güvenimi kaybetti açıkçası. [HASHTAG]#SackDeschamps[/HASHTAG] [HASHTAG]#NasriDeservesToBeInTheWorldCup[/HASHTAG]

Grup kolay sayılır fakat, gruptan çıkacak gibi Fransa bi aksilik çıkmazsa. Stoper hattında kim oynayacak onu biliyon mu? Mangala, Sakho, Kosc, Varane gibi iyi adamlar var. [HASHTAG]#HardToChoose[/HASHTAG]

Tugay'in gencligini ben de izledim canli, gercekten daha ilk ciktigi andan itibaren "bu cocuk olur" dedirtmisti.

Alt yapidan her zaman yildiz cikmayabilir ama, bizde olmazsa baska yerlerden gencler bulunabilir. Senin cevap verdigin mesajdan sonra bir tane daha yazdim, bizim efsane kadronun Galatasaray'da oynamaya baslama yaslari ile ilgili. Eskiden alt yapidan olmayanlari da daha genc yasta alip oynatmaya basliyormusuz. Simdi oynatmiyoruz. Uzun suredir ilk defa bu sene devre arasi genc futbolcular aldik, hem oynatmadik, hem de muthis tepki cekti, gencecik cocuklarin hepsinin "cop" olduguna karar verildi hemen.

tugay ilk çıktığında değil, genç takımın kaptanıyken adını tüm taraftarlar biliyordu...

Turk basini kadar serefsiz, rezil bir medya dunyada az bulunur.

Unal Aysal'in GS Lisesi'nde yaptigi konusmada soyledigi: "Biz yonetim olarak Mancini'nin kalmasini, devam etmesini istiyoruz. Ama nasil istiyoruz? Bizim sartlarimizla, bizim ona ne verebilecegimizi bilerek, bize basari taahhudu vererek kalmasini istiyoruz"

Basinin yazdigi: "Hocamizin istedigim futbolculari almadiniz diyerek bahane uretmesini istemiyoruz"

Aradaki farka bak. Ve bunlar bu tur haberlerle surekli taraftari dolduruyorlar, ondan sonra en ufak bir seyde bunlara inananlar tribunlerde homurdanmaya basliyor.

Turk basini kadar serefsiz, rezil bir medya dunyada az bulunur.

Unal Aysal'in GS Lisesi'nde yaptigi konusmada soyledigi: "Biz yonetim olarak Mancini'nin kalmasini, devam etmesini istiyoruz. Ama nasil istiyoruz? Bizim sartlarimizla, bizim ona ne verebilecegimizi bilerek, bize basari taahhudu vererek kalmasini istiyoruz"

Basinin yazdigi: "Hocamizin istedigim futbolculari almadiniz diyerek bahane uretmesini istemiyoruz"

Aradaki farka bak. Ve bunlar bu tur haberlerle surekli taraftari dolduruyorlar, ondan sonra en ufak bir seyde bunlara inananlar tribunlerde homurdanmaya basliyor.

halkın anlayacağı dilden yazmışlar ben çok garipsemedim renktaş

Deschamps Nasri'yi almadığı için güvenimi kaybetti açıkçası. [HASHTAG]#SackDeschamps[/HASHTAG] [HASHTAG]#NasriDeservesToBeInTheWorldCup[/HASHTAG]

Grup kolay sayılır fakat, gruptan çıkacak gibi Fransa bi aksilik çıkmazsa. Stoper hattında kim oynayacak onu biliyon mu? Mangala, Sakho, Kosc, Varane gibi iyi adamlar var. [HASHTAG]#HardToChoose[/HASHTAG]

Sakho kesin yaninda buyuk ihtimalle Varane oynar ara sirada mangala.

Nasri haketti ilk 18 e adini yazilmasini istemiyor beyefendi direkt 11 e yazacakmissin her mac. Ayni giroud nun verdigi demec gibi bugun milli takimda forvette ilk oynayacak kisi benimdir demesi gibi benzema dururken

Sakho kesin yaninda buyuk ihtimalle Varane oynar ara sirada mangala.

Nasri haketti ilk 18 e adini yazilmasini istemiyor beyefendi direkt 11 e yazacakmissin her mac. Ayni giroud nun verdigi demec gibi bugun milli takimda forvette ilk oynayacak kisi benimdir demesi gibi benzema dururken

Ribery yok

Fransa nin şansı 30% düşdü

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt