Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumen gazeteci Daniel Nanu: "Lucescu Cumartesi veya Pazar günü, Shaktar Donetsk’in sahibi Ahmedov’la bir araya gelecek." (LigRadyo)

Daniel Nanu: "Lucescu, Ahmedov’la kontratını sonlandırıp, Galatasaray’a gelebilme ihtimalini konuşacak." (LigRadyo)

galiba LUCE gelecek, insallah yaninda 1,2 shaktarli oyuncu alir

Bu yaratik geberdigi an cehenneme bile gitmez

Harbiden bu adamin yasam raporunda, nekadar gunahlari vardir kim bilir hehe

En adi insanlar bile agzi acik kalir, bu yaratik harbiden niye Turkiye degilde baska bir dunyada cikmiyor

bunun gibileride hep bizden cikiyor :/

Allah korkusu yok bu yaratıkta, herşeyi bu dünya'dan ibaret sanıyo bu hırs yalan dünyanın yanılsamaları, allah affetsin mi diyelim hiç diyesimde gelmiyo

şikeden 100 yerde suçlu bulunmuş adamın ithamlarına bak.. gö.. oğlanı.. kodeste olması gerekiyordu..

Arkadaslar lütfen sakin olun. O malum insan sebebiyle ceza almanizi istemeyiz.

resmi siteden yapacağımız açıklama lütfen bürokratik hukuksal düzeyde olmasın bu asker kaçağı yavşak azizeye anlayacağı dilden mahalle ağzıyla bir açıklama yapılsın hak ettiği etek giydirilsin

fenerbahceye_rumen_basinindan_mujde13703430450_h1034718.jpg

5 tane takarız

Aziz Yıldırım: "Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirmiştir."

hahahaha ağır mal.

FB'nin basketbol finaliyle ilgili yaptığı basın toplantısına ilk tepki Basın Sözcümüz Şükrü Ergün'den geldi.

Ergün, basın toplantısı tebessümle izlediğini belirtti ve şöyle devam etti:

"Fenerbahçeli dostlarımızın düzenlediği basın toplantısını tebessümle izledim. Şike yaptığı gerekçesiyle hüküm giymiş bir şahsın Galatasaray'ı şikecilikle suçlayabilmesini içinde bulunduğu hezeyana veriyorum. Toplantının büyük bölümünde Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki küfürden şikayet eden kişilerin bizzat Ülker Arena'daki maçta Galatasaraylı yöneticilerin bulunduğu locaya dönerek ağıza alınmayacak küfürleri ettiklerinin kayıtları ortada olduğunu hepimiz biliyoruz. Antrenörümüzü de ahlaksızlıkla suçlamaları içinde bulundukları hezeyanın derecesini gösterir. Kulüp de bir açıklama yapacak, ancak ben bu şahısların söylediklerini, ancak tebessümle karşılıyorum ve çok da ciddiye almıyorum.

16 yasında lıseye gıden fenerlı kuzenım de tr ye sıkeyı gs getırmıs dıyor bu mal da gercı ıkısınınde zeka duzeyı 6 aylık bebegı gecmez ama :D

16 yasında lıseye gıden fenerlı kuzenım de tr ye sıkeyı gs getırmıs dıyor bu mal da gercı ıkısınınde zeka duzeyı 6 aylık bebegı gecmez ama :D

benim de fenerbahçeli akrabalar var, sürekli Galatasaray 2006de nasil sike yapmis konusuyorlar, sonra her yerde sike var diye bahaneler söylüyorlar.

akraba olmasaydi iyi firça çekerdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt