Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkacak halimiz yok ya, cikip siz napiyorsunuz futbolu batirdiniz falan diye cikip rest ceksinler, ama tuhaf degilmi, kimseden ses seda yok, arada sirada Sukru baglaniyor o da konusmak istemiyorum, 5+3 u istemiyoruz diyor o kadar..

Birşey diyemezler korkarlarda, Türkiye garip çıkıp spk da dünyada emsalı gorulmemıs uygulama yaptılar, bır anda 100 mılyon borc cıkardılar kımse bıse dıyemedı, şikeyi örf bas edıyorlar kımse bırsey dıyemıyor. Bu baskılarla yarın Galatasaray krize girse kımse cıkıpta bunu hükümet yaptı siyaset yaptı yada Tff yaptı demez. Aysal gıder o gıder bu gıder olan bıze ve klube olur. O sebepten çok ses çıkamıyor. Baksana Trabzon bıle avukatlara yetkı veremıyor

benteke.jpg

Hulk-Lukaku'yu çift forvet yapacaksın. Vay babayin kemigine.

Muslera melo sneijder telles etti 4 banko , bruma da kadroda olur etti 5 alex ile tores gelse sabri yine sol bek oynayacak :) bruma reis çürüyüp gidecek ....

Dany amrabat kiralık ched bonservisi ile eboue de karşılıklı anlaşılarak gider büyük ihtimal çok işimiz var çok..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Mesut Özil kiralanmasıyla alakalı haberler dolanıyordu bi gelişme var mı ?

Ales, Yds filan kaçtı? Kaçla kapatıyor ortalama?

YDS istemiyor daha doğrusu kabul etmiyor Boğaziçi.

Ales'ten 91 almıştım ben ama en yükseklerden biriydim. 85-88 arası ile girenler çoktu.

Bunun dışında kendi yeterlilik sınavı var İngilizce için.

Ona giriyorsun. En az C-60 alman gerekiyor sınavın 3 bölümünden de. Reading, Listening, ve Writing'den bölümlerinden oluşan yaklaşık 4 saat süren bir sınavdı.

YTÜ, İTÜ, Marmara'da falan bu tarz bir sıkıntı yok ama mülakatlarda zorluyorlar biraz ve başvuran çok.

Boğaziçi düşüneceksen eğer devre arası döneminde başvurmak şansını arttırır, çünkü az kişi başvuruyor.

Benteke arsenale gidebilir bu arada

giderse giröud u biz alip fantezi yapalim

Giröud Burak Mevlüt

3 lü förvet

kaleye çekilen sut 30

kaleyi bulan sut 2

Göl 0

25 milyön kanser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt