Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buda Burak'lı kadro

Yerli Transferler

Mevlüt (Burak'ın alternatifi)

Olcan veya Gökhan Töre

Ömer Toprak

Şener

İshak (Telles'i yedeklemesi için)

Tolgay Arslan (Selçuk'a Alternatif)

+3

Chedjou

Amrabat

Lucas

1004028_Galatasaray_SK.jpg

Yerli Transferler:

Onur - 7 Milyon Euro

Olcan - 4 Milyon Euro

Şener - 3 Milyon Euro

Tolgay - 3 Milyon Euro

İshak - 3 Milyon Euro

Yabancı Transferler

Alex: Bonservis bedava senelik 2,5 Milyon Euro

Torres: 8 Milyon Euro Bonservis Senelik 3 Milyon Euro

İsimlere katılıyorum ama bazı futbolcular için rakamlar biraz iyimser gibi ,

Onur 'u TS o 10 'dan aşağıya bırakmaz , Onur'da kalacağım deyip duruyor !

Olcan için daha fazla isteyeceklerdir yada en azından 4+futbolcu olur ,

Tolgay'ı 3 milyona keşke bıraksalar ülkemizi bildiklerinden koparabildiklerini koparacaklardır ,

Şener 'i daha ucuza alabiliriz sanırım 5 milyon TL lik bir serbest maddesi var yaklaşık 1,8 euro yapar Bursa ile ilişkileri iyi tutmak adına 2 küsürlük bir maliyetle alabiliriz sanırım .

Alex'in bonservisi yok ama imza parası varmı orası muamma , Torres'ide 50'ye aldılar 8'e bırakacaklarını sanmıyorum Torres'inde 3'ü kabul edeceğini .

Bence rakamlar çok mantıklı hatta Onur için fazla bile Atletico yanlış bilmiyorsam 5m € teklif etti Onur için demekki değeri max. 7m € ki avrupada adını duyurmadan o paralara ulaşması zor GS 5m € verse büyük olasılık verirler gibime geliyor ama Muslera'yı en az 15m € satmak koşulu ile Torres konusunada gelir isek bence çok gereksiz bir transfer olur yıllardır hiçbir çıkış yakalayamamış hatta ışık bile vermemiş bir adamı takıma istemek saçma geliyor bana Gomis kat kat daha iyi derim en mantıklı forvet adayı bence kiralık olarak Lacina Traore Drogba'nın genç hali ve sol ayak Burak ile ters kademe yapabilen pivot ve komple forvet oynayabilen bir oyuncu Tolgay'a Almanya'da hangi kulüp bilmiyorum 1.5m € teklif etti satılıcaktı. Hakan Ç. ile paket yapıp 8-10m € ya kapatabiliriz diyorum.

Biraz mantıklı olun. Önümüzdeki sene, hatta ondan sonraki sene de Selçuk, Semih ve Burak ilk 11'de olacaklar. Yabancı sınırının olduğu bir ortamda bu oyuncuları yazmadığınız kadroların hepsi çöp, kusura bakmayın.

Böyle bir anlayışla bu isimleri rehavete sürüklemiş, teknik adamın otoritesini sarsmış olmaz mıyız? Bizim hedeflerimize sahip bir takımda hiç bir oyuncunun yerinin garanti olmaması gerekir. Galatasaray, 2-3 futbolcuya mahkum olacak kadar güçsüz ve çaresiz değil. Ayrıca 1-2 sene içinde milli takımda formayı giyecek olan yeni jenerasyonun içinden çok ciddi takviyeler yapabiliriz. Kaldı ki ben bu takviye ve yedekleme çalışmalarının behemehal yapılması taraftarıyım. Çünkü altyapımız maalesef yeterli verimi sağlama konusunda başarısız. Bunun en basit örneği, Arda ve Semih'ten sonra fark yaratacak bir ismi piyasaya henüz sunamamış olmamızdır. En azından Selçuk'u şimdiye kadar altyapı vasıtası ile yedeklemiş olmamız gerekirdi.

Bence rakamlar çok mantıklı hatta Onur için fazla bile Atletico yanlış bilmiyorsam 5m € teklif etti Onur için demekki değeri max. 7m € ki avrupada adını duyurmadan o paralara ulaşması zor GS 5m € verse büyük olasılık verirler gibime geliyor ama Muslera'yı en az 15m € satmak koşulu ile Torres konusunada gelir isek bence çok gereksiz bir transfer olur yıllardır hiçbir çıkış yakalayamamış hatta ışık bile vermemiş bir adamı takıma istemek saçma geliyor bana Gomis kat kat daha iyi derim en mantıklı forvet adayı bence kiralık olarak Lacina Traore Drogba'nın genç hali ve sol ayak Burak ile ters kademe yapabilen pivot ve komple forvet oynayabilen bir oyuncu Tolgay'a Almanya'da hangi kulüp bilmiyorum 1.5m € teklif etti satılıcaktı. Hakan Ç. ile paket yapıp 8-10m € ya kapatabiliriz diyorum.

Onur için 2 sene önce alırdın o fiyata...

15 M sanırım serbest kalma maddesi veya 10M mantıksız olur.

+1905

Onur için 2 sene önce alırdın o fiyata...

15 M sanırım serbest kalma maddesi veya 10M mantıksız olur.

Trabzonspor Onur'a öyle bir sözleşme imzaladıki geçen sene bence altından kalkamıyor 2.5m €'luk yıllık maaş imza attı serbest kalma maddeside son sözleşmede kaldırıldı diye biliyorum GS'da 4m € teklif ettiği söyleniyordu bir ara bence 5m € ve üstü Trabzon için çok yüksek para zaten direk kabul eder diyorum max. sattıkları oyuncu zaten 5m € ile Burak Yılmaz 6m € versek Onur'a yine rekor olucak çok büyük para Trabzon gibi bir kulüp için.

Böyle bir anlayışla bu isimleri rehavete sürüklemiş, teknik adamın otoritesini sarsmış olmaz mıyız? Bizim hedeflerimize sahip bir takımda hiç bir oyuncunun yerinin garanti olmaması gerekir. Galatasaray, 2-3 futbolcuya mahkum olacak kadar güçsüz ve çaresiz değil. Ayrıca 1-2 sene içinde milli takımda formayı giyecek olan yeni jenerasyonun içinden çok ciddi takviyeler yapabiliriz. Kaldı ki ben bu takviye ve yedekleme çalışmalarının behemehal yapılması taraftarıyım. Çünkü altyapımız maalesef yeterli verimi sağlama konusunda başarısız. Bunun en basit örneği, Arda ve Semih'ten sonra fark yaratacak bir ismi piyasaya henüz sunamamış olmamızdır. En azından Selçuk'u şimdiye kadar altyapı vasıtası ile yedeklemiş olmamız gerekirdi.

Maalesef bu kadar güçsüz ve çaresiz durumdayız. Hatta daha da zor bir durumdayız. Kadromuzda ilk 11'e yazılabilecek Selçuk, Burak ve Semih dışında yerli futbolcu yok. Bunu kabul edip, buna göre hareket etmek lazım.

Listeyi veriyorum beyler;

CANER

OLCAN

GÖKHAN TÖRE

SONUC: YABANCI SINIRI SENEYE KALKAR

Gomisde bişey yok mu gomisde.. Dün pes 2013'de transfer ettim. Harika adam.. Drogbadan verimli!!

Maalesef bu kadar güçsüz ve çaresiz durumdayız. Hatta daha da zor bir durumdayız. Kadromuzda ilk 11'e yazılabilecek Selçuk, Burak ve Semih dışında yerli futbolcu yok. Bunu kabul edip, buna göre hareket etmek lazım.

Şu an itibariyle alternatifsizlikten dolayı güçsüz olabiliriz ama çaresiz olduğumuza katılmıyorum. Yapılacak yerli takviyeleri ile bu saydığımız arkadaşların her ne kadar bizim için önemli olsalar da önümüzdeki sene formalarının garanti olmayacağını, olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Kesinlikle hemfikirim ama işin başındakilerin bu adamdan haberi varmıdır bilemem .

Valla Villa, Torres, Eto'o gibi oyuncuları isteyenleri görünce yönetimin Lacina yerine bu tür oyuncuları tercih etme olasılığı daha yüksek gibi bence 3'de çöp oyuncu Dany'de Beşiktaş'lılar ne kadar delirdi ise GS'nin artığını alıyoz diye bende bu 3 oyuncu için Chelsea ve Atletico'nun artığı olarak düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt