Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
verıp napacaksın? kim verebilir buna zaten aldıgı parayı kı. Gumrukten adımını atsın 2 mılyon alırsa ıyıdır. Zaten sinir olunan nokta su an aldıgı degıl adam 34 unde bıle daha fazla maas alacak.. Su sekılde olsa kımse bıse demez. Bu sene 2.8 sonra 5 sene duzenlı olarak dusse amenna. Ama bu adam 20 yasında degılkı zaten gelmıs 28-29 a. Bu resmen parayı çöpe atmaktır

önümüzdeki 5 yil her sezon en az 15 gol atar yine

bu bile yeter bu parayi almasi icin

sanki ayni paraya baska türk bulacaksiniz bu kadar skora katki verebilen...

iddia ediyorum mevlüt, cenk tosun, pektemek veya deniz yilmaz hatta bu yasindaki semih sentürk bile burak'in verdigi katkiyi fazlasiyla verir

bazı arkadaşlar hala anlamamakta ısrar ediyoru burak belki hakedecek o parayı sorun orda değil sen burakla yıllık ortalama maç başılarla 4 milyon € gibi bir sözleşme yaparsan yarın selçuğuda aynısını yada daha fazlasını vermek zorundasın semihede muslerayada onada bunada ozaman bu yıllık maaş maliyetini nasık karşılayacak acaba yönetim merak ediyorum yada bu sıkıntıların önüne geçebilecekmi hiç sanmıyorum sorun burağın aldığı paradan ziyade artık her aldığın ve sözleşme yenileyeceğin oyuncuların buna yakın yada bundan fazla para istemeleri olacak

Milletin Burak ve Selçuk'tan ne istediğini çözemedim.Türkiye Cumhuriyet'i sınırlarında da Burak'tan daha iyi Türk golcü varda biz mi almadık.? Bu para mevzusuna da niye bu kadar takılırsınız.Bizim işimiz taraftarlık.Maddi yönünü yönetim düşünsün artık.

Benim derdimde şu burak'a 5 milyon verme demiyoruz haşlık olarak yine ver ama kolleksiyonculuk yaparmış gibi oynatmayacağın adamlara para saçma.

Misal aldın umut g.'yi tamam artık yaşlanmış yektayı gönder. Al deniz yılmaz'ı umut b. gönder. Salihi aldık iyi hoş (aslında ortalarını beğeniyorum muz ve nokta orta açabilen tek oyuncumuz hayret verici bişey) oynatılmayacağı aşikar ekle üzerine 1-2 adam daha üzerine 1-2 milyon € para ver tarık'ı iste.

Misal alıyoz alıyozda emreÇ gerçeği var ortada bu adamı oynatmayacaksak kiraya verelim az oynasın pişsin yedekte oturtunca teknik ve tecrübe kazanılmıyor.

Transfer konusunda haber var mı?

Şu anda öncelik Mevlüt. Bu transfer de bitti bitecek. Bu arada tabi ki Olcan ve Töre için girişimler devam ediyor. Töre'yi Beşiktaş alamadı, alamaz zaten. Adamlar, Ruslara komik rakamlar ile gidiyorlar. Töre, bizde oynamayı çok istiyor. Olcan için daha önce dediğim gibi Mevlüt transferi önemli. Umut Bulut takasta kullanılır.

Chedju gitmeden yabancı stoper alınmayacak. Şu anki duruma bakılırsa kalacak gibi. Ha olurda giderse stoper mevkisi için 2 aday var. Biri Astori, diğer, Marcos Rojo. Chedju giderse Mancini bu 2 isimden birini istiyor. Başkan'ın çilek adayı hepinizin bildiği David Villa.

Bruma kiralanabilir.

Şundan herkes emin olsun. Bu transfer döneminde takıma ne vereceği belli olan oyuncular ile ilgileniyoruz. Öyle zar atma yok.

Bazı arkadaşlar Emrah Başsan'ı merak ediyor. Emrah ya Beşiktaş'a ya da Fener'e gidecek.

burağa yıllık maç başılarla birlikte 4 milyon veren yönetimden madem bu kadar bol parası var kulübün bu taraftarın lavezzi -ibra-torres gibi oyuncuları istemelerine kimse kızmasın dalga geçmesin.

Bır tutturulmus skora kat dıye. Buragın oynadıgı sıstemde butun toplar bu yeteneksızde toplanmalı. Ona gelen 10 pastan belkı 1 gol oluyor gerı kalanı ya ayagından kacırıyor yada offsıde a dusuyor yyada pası alamıyor. Burak gelmeden evvel olmayan kanatlarımız engın vs gol atıyor melo selcuk 10 gol 10 asıstı zorluyordu. Bu geldı gelelı butun pasları karadelık gıbı topluyor 100 golluk pasın 17 tanesını attı dıye kral oluyor.Ona gelen pasları net soyluyorum ortamalama herhangı bır forvet atar. Burak yedek oturmaz burak pas almassa kuser gol olsa bıle trıp atar burak tek forvet oynamaz. Kaldı kı kımse yıne gıtsın demıyor. Yaslanınca alınan para artmaz. Geçin bu kafaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt