Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saaten sonra Villa'dan olsa olsa turfanda hıyar olur ne çileği.? Abicim bize daha atik adam lazım.

Kaç kez söyledim, şu anki en büyük sıkıntımız sıcak para. Şu sorun bitse çok ama çok rahat transfer yapacağız.

ben burağın 4 milyon alacağı yerde semihin-selçuğun-musleranın melonun yerinde olsam kazan kaldırırım özellikle burağa 4 milyon € verilen yerde semihe 1-2 milyon tl vermeleri şaka gibi hadi bakalım yönetim artık çıksın işin içinden seneye sanırım yıllık maaş maliyetimiz chelsea-city gibi takımlarla kapışır ama gelirler yerlerde sürünür.

Elimizde hızlı, çalım atabilen, rakip eksilten, çevik tek adam Bruma olduğu için onu kiraya vermeyi düşünüyorlar. Bize böyle kağnı gibi adamlar lazım. Bir de demezler mi rahat olun yönetim ne yaptığını biliyor:)

Ya Bruma'nın kiralanabileceği yalan ya da yönetimin ne yaptığını bildiği. Bruma'yı kiralamayı düşünmek tam da ne yaptığını bilmemektir.

Bır tutturulmus skora kat dıye. Buragın oynadıgı sıstemde butun toplar bu yeteneksızde toplanmalı. Ona gelen 10 pastan belkı 1 gol oluyor gerı kalanı ya ayagından kacırıyor yada offsıde a dusuyor yyada pası alamıyor. Burak gelmeden evvel olmayan kanatlarımız engın vs gol atıyor melo selcuk 10 gol 10 asıstı zorluyordu. Bu geldı gelelı butun pasları karadelık gıbı topluyor 100 golluk pasın 17 tanesını attı dıye kral oluyor.Ona gelen pasları net soyluyorum ortamalama herhangı bır forvet atar. Burak yedek oturmaz burak pas almassa kuser gol olsa bıle trıp atar burak tek forvet oynamaz. Kaldı kı kımse yıne gıtsın demıyor. Yaslanınca alınan para artmaz. Geçin bu kafaları

maasin yükselmesi cidden sacma onu birsey diyen yok

ama bu sartlar altinda burakdan daha iyi yerli forvet bulamazsin isterse o kadar kacirsin ve topu kontrol edemesin

adam atiyor en azindan

birine laf atmak istiyorsaniz oda oturdugu yerden 1,8 million euro kazanan umut bulut olmalidir...

iddia ediyorum

.

Hiçbir yerli forvet Burak'tan fazla gol atamaz.

evet kesin verir

bu saydiginin kaci bu kadar skora katki vermis aceba

İçimizi karartın Gökay.

ilkönce kendi takımlarına versinler, sonra bizi düşünürüz.

egri oturup dogru konusalim arkadaslar...

burak 10 pozisyona girse 1 gol ancak atiyor...

burak'i canli izlemis biri olarak söyleyebilirim ki ancak ileride dikilip top bekliyor...

teknik sifir, top tutma sifir, hava hakimiyeti sifir, pas kabiliyeti sifir...

örnegin bizim stancu'dan bile bir artisi yok...

deniz yilmaz elazig gibi takimi tek basina tasidi...

semih sentürk'ün fenev'de her zaman hakkini yediler...

cenk tosun antep'i tasidi...

üstelik bu adamlarin arkasinda sneijder, selcuk, melo gibi adamlar da yoktu yani.

Şu anda öncelik Mevlüt. Bu transfer de bitti bitecek. Bu arada tabi ki Olcan ve Töre için girişimler devam ediyor. Töre'yi Beşiktaş alamadı, alamaz zaten. Adamlar, Ruslara komik rakamlar ile gidiyorlar. Töre, bizde oynamayı çok istiyor. Olcan için daha önce dediğim gibi Mevlüt transferi önemli. Umut Bulut takasta kullanılır.

Chedju gitmeden yabancı stoper alınmayacak. Şu anki duruma bakılırsa kalacak gibi. Ha olurda giderse stoper mevkisi için 2 aday var. Biri Astori, diğer, Marcos Rojo. Chedju giderse Mancini bu 2 isimden birini istiyor. Başkan'ın çilek adayı hepinizin bildiği David Villa.

Bruma kiralanabilir.

Şundan herkes emin olsun. Bu transfer döneminde takıma ne vereceği belli olan oyuncular ile ilgileniyoruz. Öyle zar atma yok.

Bazı arkadaşlar Emrah Başsan'ı merak ediyor. Emrah ya Beşiktaş'a ya da Fener'e gidecek.

Bende merak ettim acaba bu oyuncular bize ne verebilir diye. Bizim transfer komitesi kimlerin elinde merak ediyorum dönüp dolaşıp hep aynı yere geliniyor.

Bunlarla ilgilenecekse hiç ilgilenilmesin daha iyi.

Şu anda öncelik Mevlüt. Bu transfer de bitti bitecek. Bu arada tabi ki Olcan ve Töre için girişimler devam ediyor. Töre'yi Beşiktaş alamadı, alamaz zaten. Adamlar, Ruslara komik rakamlar ile gidiyorlar. Töre, bizde oynamayı çok istiyor. Olcan için daha önce dediğim gibi Mevlüt transferi önemli. Umut Bulut takasta kullanılır.

Chedju gitmeden yabancı stoper alınmayacak. Şu anki duruma bakılırsa kalacak gibi. Ha olurda giderse stoper mevkisi için 2 aday var. Biri Astori, diğer, Marcos Rojo. Chedju giderse Mancini bu 2 isimden birini istiyor. Başkan'ın çilek adayı hepinizin bildiği David Villa.

Bruma kiralanabilir.

Şundan herkes emin olsun. Bu transfer döneminde takıma ne vereceği belli olan oyuncular ile ilgileniyoruz. Öyle zar atma yok.

Bazı arkadaşlar Emrah Başsan'ı merak ediyor. Emrah ya Beşiktaş'a ya da Fener'e gidecek.

david villa cok teknik bir oyuncu... bu yasina ragmen cl finalinde madrid defansini madara etti... vurus teknigi de muazzam...

lakin bu adamin 90 dakika cikaracak gücü yok... bu beni düsündürüyor.

egri oturup dogru konusalim arkadaslar...

burak 10 pozisyona girse 1 gol ancak atiyor...

burak'i canli izlemis biri olarak söyleyebilirim ki ancak ileride dikilip top bekliyor...

teknik sifir, top tutma sifir, hava hakimiyeti sifir, pas kabiliyeti sifir...

örnegin bizim stancu'dan bile bir artisi yok...

deniz yilmaz elazig gibi takimi tek basina tasidi...

semih sentürk'ün fenev'de her zaman hakkini yediler...

cenk tosun antep'i tasidi...

üstelik bu adamlarin arkasinda sneijder, selcuk, melo gibi adamlar da yoktu yani.

kesinlikle doğru ayrıca burağa 4 verdiğin yerde selçuğada aynı parayı semihe de ona yakın paraları vermen lazım muslera-melo da 5-6 isterse haklarıdır buraya kadar tamam gelgelelim mali durum bu kadar kötü iken gelirler üç aşağı 5 yukarı belli iken bu kadar maaş yükünü yönetim nasıl karşılayacak sorun burda ha karşılabileceklerse kulübü sıkıntıya sokmadan isterlerse burağa 10 versinler kimsenin umrunda olmaz sen sneıjderin aldığı parayı veriyorsun burağa yarın sneıjder arıza çıkarırsa selçuk çıkarırsa muslera semih sorun çıkarırsa onlarda bu paraları ve fazlasını vermek zorundasın bu gelirlerle bu borçlarla bu kadar yıllık maliyetlerle kulüp batar eski günlerimize geri döneriz bu kadar açık ve net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt