Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maasin yükselmesi cidden sacma onu birsey diyen yok

ama bu sartlar altinda burakdan daha iyi yerli forvet bulamazsin isterse o kadar kacirsin ve topu kontrol edemesin

adam atiyor en azindan

birine laf atmak istiyorsaniz oda oturdugu yerden 1,8 million euro kazanan umut bulut olmalidir...

Umut olayıda ayrı bır sey. Yalnız konunun basında zaten sınırlendıren olayın maasın artıyor olmasıydı. yoksa alsın 2.7 falan bıse dıyen yok. Bırde soyle bır sıkıntı olacak butun dunya maas ındırımıne gıderken bu bızde artmasına yol acacak. Mesela Muslera uzatmadı 3.5 falan ısterse normal artık ayada selcuk vs bırden maas yukumuz cok artacak

david villa cok teknik bir oyuncu... bu yasina ragmen cl finalinde madrid defansini madara etti... vurus teknigi de muazzam...

lakin bu adamin 90 dakika cikaracak gücü yok... bu beni düsündürüyor.

Hangi mactan bahsediyoruz, hafta sonunda oynanan, Atletico'nun defans oyuncusunun 1 gol attigi, sonra da ustune yattiklari mac mi? David Villa SL'de sifir cekti bu sezon. Ustune de dinlenmeden dunya kupasi oynayacak, sonra da 33 yasinda dinlenmeden bize gelip sezona baslayacak. Ustelik de Atletico'dan geliyor, yani butun sezon at gibi kostugu bir takimdan. Bu seye benziyor, hem 2000 model kullanilmis araba aliyorsun, hem de senden onceki sahibi arabayla 1m km yapmis, kullanmis kullanmis hasatini cikarmis, motoru yakmadan once elden cikariyor.

Bende merak ettim acaba bu oyuncular bize ne verebilir diye. Bizim transfer komitesi kimlerin elinde merak ediyorum dönüp dolaşıp hep aynı yere geliniyor.

Bunlarla ilgilenecekse hiç ilgilenilmesin daha iyi.

Baştan başlayalım.

1- Şu anda piyasada kaliteli ve alabileceğimiz yerli var mı? Mevlüt çok çok iyi değil ama Umut Bulut'tan kat kat iyi. Ayrıca Mevlüt kısır bir lig olan Fransa'da 12-13 gol attı.

2- Astori asla kötü bir oyuncu değil. Tek sıkıntısı konsantrasyonunu bazen kaybediyor. Hava toplarında çok etkili. Yerden fena değil.

3- Marcos Rojo'yu bir çok arkadaşım izlememiştir. Ama bu çocuk Chedju ve Astori'den daha iyi bence.

Alex alınsın diyebilirsin ama bu arkadaş Milan'a gidecek.

4- David Villa zaten belli değil. Sadece Başkan'ın istediğini biliyorum. Gelmeyi bırakın görüşme bile ciddi şekilde olmadı. Bu isim için sana katılırım kardeşim.

Hangi mactan bahsediyoruz, hafta sonunda oynanan, Atletico'nun defans oyuncusunun 1 gol attigi, sonra da ustune yattiklari mac mi? David Villa SL'de sifir cekti bu sezon. Ustune de dinlenmeden dunya kupasi oynayacak, sonra da 33 yasinda dinlenmeden bize gelip sezona baslayacak. Ustelik de Atletico'dan geliyor, yani butun sezon at gibi kostugu bir takimdan. Bu seye benziyor, hem 2000 model kullanilmis araba aliyorsun, hem de senden onceki sahibi arabayla 1m km yapmis, kullanmis kullanmis hasatini cikarmis, motoru yakmadan once elden cikariyor.

ee tamam ayni seyi diyoruz iste bu adamin fizigi bitik...

yoksa klasina ve teknigine diyeceim yok

Elazigda gol atmakla Galatasarayda gol atmak bir sanki

Ligde oynadigimiz takimlarin hepsi kapaniyor bize karsi

Ya adam elezığga atıyor ligden düşmüş bir takım forveti besleyecek kısıtlı imkanları olan takımlar bunlar.

Ne yapmış ne etmiş diyip sonra elazığ ve Galatasaray bir mi demek çok saçma. Bunu kıyaslamak için aynı imkanları o çocuğada sunmak gerek.

Ayrıca kıyaslamayı da şöyle bakmak lazım burak kale çizgisinden bu sezon en az 5 gol kaçırdı. Kaleci ile karşı karşıya hatırlamıyorum bile her maç bir tane bankosu var.

Ayrıca şuradaki istatistiğe bakarsan eğer senin mantıkla gidilseydi beşiktaş-fener-eskişehir-manisa performanslarına göre futbolu bırakması gerekirdi.

Burak Yilmaz - Leistungsdaten nach Verein - Transfermarkt

Peki elinde nakit parası olmayan UEFA'dan FFP'den dolayı ceza yemiş ki bence ucuz atlattık, vergi borcu sıkıntısı bulunan bir takım neden elindeki müthiş yetenek Bruma'yı kullanmak yerine gidip yerli yersiz bir sürü adma milyon eurolar dökmeye çalışır?

Su villa eto falan gelecek dıye korkuyorum sırf taraftarın gazını almak ıcın. hiç mi plan yok anlamıyorum ki

Baştan başlayalım.

1- Şu anda piyasada kaliteli ve alabileceğimiz yerli var mı? Mevlüt çok çok iyi değil ama Umut Bulut'tan kat kat iyi. Ayrıca Mevlüt kısır bir lig olan Fransa'da 12-13 gol attı.

2- Astori asla kötü bir oyuncu değil. Tek sıkıntısı konsantrasyonunu bazen kaybediyor. Hava toplarında çok etkili. Yerden fena değil.

3- Marcos Rojo'yu bir çok arkadaşım izlememiştir. Ama bu çocuk Chedju ve Astori'den daha iyi bence.

Alex alınsın diyebilirsin ama bu arkadaş Milan'a gidecek.

4- David Villa zaten belli değil. Sadece Başkan'ın istediğini biliyorum. Gelmeyi bırakın görüşme bile ciddi şekilde olmadı. Bu isim için sana katılırım kardeşim.

Astori bildiğin chedjou işte ched konsantre olduğunda ki son maçlara bakalım efsane oynamış adam. Bence riske girene kadar ched üzerine titreyelim daha iyi.

Villa kalsin A.Madrid'de. Turgut'u BJK filan alsa keske su S.Aziz'ide TS alsada Bizim alma sansimiz kalmasa.

Bruma'yi herhalde en azindan hazirlik kampina katilmadan kiralamaya kalkmazlar.

Benim zaten anlamadigim bir sey var. Biz +3 icin kimi alacak veya tutacaksak, ilk 11 oynamamaya razi futbolcular olmasi lazim, bu da ya vasat futbolcu demek, ya da genc. Yildiz futbolcu yedek kalmaya razi olmaz, ariza cikarir bir sure sonra. Bruma'yi, Lucas'i falan hepsini yollarsak, kim oturacak +3'te?

Peki elinde nakit parası olmayan UEFA'dan FFP'den dolayı ceza yemiş ki bence ucuz atlattık, vergi borcu sıkıntısı bulunan bir takım neden elindeki müthiş yetenek Bruma'yı kullanmak yerine gidip yerli yersiz bir sürü adma milyon eurolar dökmeye çalışır?

Bruma şu anki çelimsiz haliyle oynayamaz bizde. Büyük bir sakatlık sonrası ne vereceği belli değil. Eğer önümüzdeki sene her maçta forma giyerse sorun olmaz. Ama her maç oynayacağını düşünmüyorum. Şu çocuğu Portekiz, Belçika, Fransa gibi ülkelere dakikasında kiralarız.

Bruma şu anki çelimsiz haliyle oynayamaz bizde. Büyük bir sakatlık sonrası ne vereceği belli değil. Eğer önümüzdeki sene her maçta forma giyerse sorun olmaz. Ama her maç oynayacağını düşünmüyorum. Şu çocuğu Portekiz, Belçika, Fransa gibi ülkelere dakikasında kiralarız.

Bence Bruma icin ideal olan +3'te oturmasi, hamle oyuncusu olmasi olur. Sakatliktan cikiyor, 90 dakika oynatip fazla yuklenmek yerine 60. dakikada sokariz oyuna, zaten suratli, rakip defansin yorgun oyuncularini dagitir, yavas yavas da guclenir oynaya oynaya. Ama her mac oynatilmasi lazim mutlaka yarim saat, 45 dakika.

Elimizde boyle bir oyuncu varken onu koymayacagiz da kimi koyacagiz +3'e?

Bu bahsettiğin liglerde oynuyor ama bizde oynayamıyor bu nasıl iş?

Bruma gibi adamı harcıyoruz ya üzülüyorum.

Adam yazık etti kendine bu ülkeye, bu taraftara gelerek.

Adam çelimsiz filan değil. Açın bakın Juve, Kopenhag maçlarına. Aslan gibi oynamış. Oynadığı her maçta da öyle ya da böyle etkindi bu çocuk.

Çok net bir gerçek var göremediğiniz. Sneijder gibi olağansütü bir durum oluşmadıkça biz Bruma'dan daha iyi kanat oyuncusu alamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt