Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bahsettiğin liglerde oynuyor ama bizde oynayamıyor bu nasıl iş?

Bruma gibi adamı harcıyoruz ya üzülüyorum.

Adam yazık etti kendine bu ülkeye, bu taraftara gelerek.

Adam çelimsiz filan değil. Açın bakın Juve, Kopenhag maçlarına. Aslan gibi oynamış. Oynadığı her maçta da öyle ya da böyle etkindi bu çocuk.

Yabancı sınırı varken nasıl her maç oynatacaksın? Saydığım ülkelerde böyle sorun yok, gider 1 sene aslanlar gibi oynar. Sonra harika bir kanat oyuncusu olur.

Yabancı sınırı varken nasıl her maç oynatacaksın? Saydığım ülkelerde böyle sorun yok, gider 1 sene aslanlar gibi oynar. Sonra harika bir kanat oyuncusu olur.

Yabancı sınırı 5 değil mi? İşte o 5'den biri Bruma. En kötü +3'den biri Bruma. Yukarıda da dediğim gibi alacağımız hiç bir yabancı kanat Bruma'dan daha iyi olmaz, olamaz. Bunu hep beraber göreceğiz. Yazık etmeyelim paramıza da bu genç yeteneğe de.

+3'ten sokup oynatsinlar iste lig maclarinin 2. yarisinda. CL maclarinda da zaten yabanci siniri yok.

Çapraz bagları kopmuş 19unda ki çocuğa bu kadar yük bindirmeyin. Önce bi toparlansın güçlensin. Bruma'nin önünde en az 13-14 sene var, agir bir sakatliktan cikiyor. Yavas yavas tirmanmali yukariya.

Asil bu dedigin kiralik giderse gecerli. Bruma'yi kiralayan takim yedek oturtmak, yavas yavas sakatligini rehabilite etmek icin almayacak, verdigi her kurusun karsiligini almak icin yuklenebildigi kadar yuklenecek, kiralik suresi bittikten sonra da ne olursa olsun, onlara ne Bruma'dan?

egri oturup dogru konusalim arkadaslar...

burak 10 pozisyona girse 1 gol ancak atiyor...

burak'i canli izlemis biri olarak söyleyebilirim ki ancak ileride dikilip top bekliyor...

teknik sifir, top tutma sifir, hava hakimiyeti sifir, pas kabiliyeti sifir...

örnegin bizim stancu'dan bile bir artisi yok...

deniz yilmaz elazig gibi takimi tek basina tasidi...

semih sentürk'ün fenev'de her zaman hakkini yediler...

cenk tosun antep'i tasidi...

üstelik bu adamlarin arkasinda sneijder, selcuk, melo gibi adamlar da yoktu yani.

ya hadi ordan be gördüm de bu kadar önyargılısını görmedim

Takım da kanat varda Bruma'yı kiralıyacaz.? Mantık varmı bu işte.? Aydın,Sabri ile oynarız artık.Yine Sabri solda filan bizi fıtık eder.

Eldeki kaz görnüyor işte. Hemen her oyuncumuz için bu böyle:)

Abi anlamıyorum ben bizim taraftarı. Burak tamam bazen saçmalıyor kızıyoruz falan da bütün dünya kabul etti adamın iyi topçu olduğunu bizimkiler halan ne olduğu belirsiz heriflerle karşılaştırıyor. Hadi Cenk'i falan anlarım potansiyeli var Burak gibi olur vs dersin de. Semih nedir la?

Burak'a verilen parayı gördükçe içim çız etti.

Brumayı Mancini fizik olarak istediği seviye'ye getirecektir. Tek eksiği maç tecrübesi ve malum son şutları. Onlarda halledilmeyecek işler değil. Özellikle ceza sahası içinde iyi bitirici olması lazım.

Umut bulut gibi bir özürlünün 2 küsür aldigi yerde Burak 10 milyon almalidir diye de bakabiliriz

------------------Muslera-----------------

Veysel--Semih--Koray--Alex Telles

------Oğuzhan--Melo--Umut G.------

-------Snejder--Berk--Bruma---------

Bu 11'i denememiz lazım.Sneijderi Berk'e yakın serbest düşünün.Bruma'da kanat değiştirebilir.Yani Bruma Left-Right Striker, Snejder Second Striker gibi.

Transfer yapamıyorsak bu 11'i deneriz.Artık Selçuk'un defanstaki futbolcularla yakın ilişkisinden,Burak'ın bitmek bilmeyen üzüntülerinden bıktım.Tutarsa 3 tane futbolcu kazanmış oluruz.Pozitif futbol oynayalım.

Abi anlamıyorum ben bizim taraftarı. Burak tamam bazen saçmalıyor kızıyoruz falan da bütün dünya kabul etti adamın iyi topçu olduğunu bizimkiler halan ne olduğu belirsiz heriflerle karşılaştırıyor. Hadi Cenk'i falan anlarım potansiyeli var Burak gibi olur vs dersin de. Semih nedir la?

Semih burak'la ayni yastayken 10-15 mac oynayip burak'in butun sezon attigi kadar gol atiyordu gol kralligi da var

Semih senturk burak yilmaz'dan daha komple bir golcu

Semih burak'la ayni yastayken 10-15 mac oynayip burak'in butun sezon attigi kadar gol atiyordu gol kralligi da var

Semih senturk burak yilmaz'dan daha komple bir golcu

"Semih burak'la ayni yastayken" getrip Hakan Şükür'ü oynatalım ozaman? Hakan Burak'la aynı yaştayken ohooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt