Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar olmadıkça diğer 3'ünü ne yapalım. O zaman değişir politika sil baştan.

İshak yokluktan yazdığım bir adam. Tolga'da daha yeni sözleşme yaptı zaten o da kesin değil. Mevlüt gelsin tabi ama kanatlar yine o kadar açmazda olacaksa forvet'e yabancı gerek Mevlüt'e o zaman ne kadar ihtiyaç olacağı tartışılır.

Ben zaten burada konusulan cogu yabancinin alinacagini dusunmuyorum.

Ishak

Mevlut

Stoper

Tore alinacak daha.

17M filan veremeyiz bir futbolcuya.

Burağı falan satarlar Mevlütlede o yuzden gorusuyorlar belkı:) buragı 10-12 ye satsak cok guzel olurdu. Yerınede 4 e 5 e mevlut. Ched amrabat falan derken yolu buluruz e bı 20 de bızım butcemız vardır heralde. Şu Balotelli haberının gercek olmasını cok ıstıyorum

Ishak

Mevlut

Stoper

Tore alinacak daha.

17M filan veremeyiz bir futbolcuya.

Ortalama sezon basi transfer butcemiz 25m€ filan. Yabanci sinirlamasi yuzunden oyuncu da satacagiz sanirim. 30m€'yu asar butce. Hem Bu sene ek olarak sponsor butcesi de eklenecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hangi macını izlediğini bilmiyorum ama juventus-samdoria macını izle bide.

Kanat hucum oynayıp resmen rezital sundu tek başına takımı adına.

Yenildiler ama o ayrı konu

Olabilir bulursam youtube'dan izlerim maçı.

Ama çok güçlü ve çalışkan bir oyuncu profili gibi gelmedi bana. Dribbling konusunda fena değil gibi geldi, iyi süratleniyor topla birden boyuna göre, kanada evrilebilir ama 1-2 maçlık patlama da yapmış olabilir o dönem.

Hangi macını izlediğini bilmiyorum ama juventus-samdoria macını izle bide.

Kanat hucum oynayıp resmen rezital sundu tek başına takımı adına.

Yenildiler ama o ayrı konu

O donemde adi bizle aniliyordu diye izlemistim o maci. Fena oyuncu degil. Tabii genel performansini da bilmiyorum.

Burağı falan satarlar Mevlütlede o yuzden gorusuyorlar belkı:) buragı 10-12 ye satsak cok guzel olurdu. Yerınede 4 e 5 e mevlut. Ched amrabat falan derken yolu buluruz e bı 20 de bızım butcemız vardır heralde. Şu Balotelli haberının gercek olmasını cok ıstıyorum

burakla 2019 a kadar kontrat yeniledik ne satmasi :) adam kaldi basimiza resmen :)

kaynak: kap

burak ı acılen zenıte lokomotif moscow a filan ıtılememız lazım baslarım yabancı sınırına.bu adamı seneye fılan kımse almazelde patladı 20m euro berk i umutu mevlutu ızlerım gram ses etmem daha da faydalı olurlar..saka gıbı lan 5 sene ard arda cl ye gıtsek bı senelık parası burak a gıdecek :@

Sponsor geliri sadece 12 milyon minimum.

Şampionlar liginden extra bonus 20 milyon minimum galiba.

Bu iki transfer için harcanır ve ayrıca zaten peşin ödeyip aldığımız oyuncu olmuyor pek.

Bonus kart taksitlemetre devreye sokuluyor.

Sampliginden 13-14 aliyoruz diye biliyorum.

Hamburg da ucmus iyice, Hakan oyle 20m Euro falan etmez kesinlikle su anda.

burak ı acılen zenıte lokomotif moscow a filan ıtılememız lazım baslarım yabancı sınırına.bu adamı seneye fılan kımse almazelde patladı 20m euro berk i umutu mevlutu ızlerım gram ses etmem daha da faydalı olurlar..saka gıbı lan 5 sene ard arda cl ye gıtsek bı senelık parası burak a gıdecek :@

Bizim yonetim bu konulara bi el atmaliydi.En basindan ama simdi artik bisey fayda etmez.Yabancilara yuksek maas verirsen yerlide gelir ister yapicak bisey yok.Her zaman diyorum suanki yonetimde futbol kulubu yonetmeyi bilen adam az

Sponsor geliri sadece 12 milyon minimum.

Şampionlar liginden extra bonus 20 milyon minimum galiba.

Bu iki transfer için harcanır ve ayrıca zaten peşin ödeyip aldığımız oyuncu olmuyor pek.

Bonus kart taksitlemetre devreye sokuluyor.

Aga yuzeysel dusunuyosun bunun maasi var,primleri var.,deplasman masrafi var.

Satmak icin uzatmislardir belki:-) hem talibi ciksa hayir derlermi bilmiyorum. O mallik bi kere yapilir verecektik lazio ya

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizim yonetim bu konulara bi el atmaliydi.En basindan ama simdi artik bisey fayda etmez.Yabancilara yuksek maas verirsen yerlide gelir ister yapicak bisey yok.Her zaman diyorum suanki yonetimde futbol kulubu yonetmeyi bilen adam az

Bu sezonki skinti da bence maas sikintisiydi. Simdi selcuk'un maasini da yukselticekler. 3.5'a yakin alir o da.

Bu sezonki skinti da bence maas sikintisiydi. Simdi selcuk'un maasini da yukselticekler. 3.5'a yakin alir o da.

Aynen oyle.Fm de bile bu durum boyle birine yuksek maas verdin mi hoop digerleride istiyor :)Hasan hocanin roportajini hatirliyomusun sneijder gelmeden once.Orda dediko bu kadar yuksek maaslarin konusuldugu gunlerde oyunculari motive etmek zor oluyor demisti.o mevzu iste bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt