Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aralik sonrasi harcanan para FFP'yi girmiyor diye biliyorum. Unal Aysal kendisi de soyledi devre arasinda da yatirim yaptik oyuncu satmadan alamayiz diye.

Aralık sonrası olayı bilmiyordum.

Başkanın dediklerinemi bide şimdi inanalım yoksa 3-4 gün önce mali sorumlusu olan faruk ışıkamı?

Neyse bekleyip göreceğiz artık.

ontiverio bile 1milyon tl alıyor...bugune kadar paralara gram takmazdım ama buraktan sonra acıyorum cogu oyuncuya verılen paralara..75 mılyon ınsanın 70ının goremeyecegı parayı bı senede kazanıyorlar ama cogu da bunun farkında bıle degıl...

Italyan Futbol Federasyonu ortak bonservis anlasmalarini yasaklamis. Juventus'la Sampdoria Gabbiadini'ye yari yariya ortaktilar bildigim kadariyla. Ya birinden biri digerine satacak, ya da ikisi anlasip 3. bir takima satacaklar herhalde bu durumda?

Galatasaray are in contact with AC Milan for striker Mario Balotelli.

Balotelli is again underfire after last week's interview meltdown on TV.

Sportmediaset says Gala have made an approach about ferrying Balotelli to Istanbul this summer.

The Turkish giants see Balotelli as a replacement for
Chelsea icon Didier Drogba, who is leaving with his contract due to expire in June.

Arsenal and AS Monaco are also monitoring Balotelli's situation.

Ingiliz sitesinde okudum. Inanmak isteyen inansin. Inanmak istemeyen inanmasin!

Bende toplayamam şimdi ama 160 gibi durmuyor ilk bakışda. Daha az olması gerekiyor ki senin söyledin 160 rakam takımın değeri olduğunu hatırlıyorum

160M $ kulübün yıllık toplam giderleri. Buna profesyonellere verilen paralar da dahil. Mesela Ali Kırca yıllık 480.000 $ alıyor. Kurumsallaştık ya, yıllık harcamalarımız da 80M$'dan 160M$'a çıkıverdi. Biraz daha az kurumsallaşsak iyiymiş.

160M $ kulübün yıllık toplam giderleri. Buna profesyonellere verilen paralar da dahil. Mesela Ali Kırca yıllık 480.000 $ alıyor. Kurumsallaştık ya, yıllık harcamalarımız da 80M$'dan 160M$'a çıkıverdi. Biraz daha az kurumsallaşsak iyiymiş.

Biz ne ara ali kirca'ya 480.000 $ verecek kadar zengin olduk?

Dunyanin hic bi yerinde bulamaz bu parayi. Adami trilyoner yaptik resmen. Fenev'in tv müdürü ne kadar aliyor acaba?

Bu maaslari ve oyuncu ucretlerini gorunce yonetimi elestirmeden yapamiyorum. Tamam borclu bir kuluptuk ama bu yonetim giderse ve/veya basarisiz olursak net BATARIZ!

Ali kirca'ya 500 bin $ ne demek ya. 100 bin $ versek iddia ediyorum yine yapar bu isi. Kabul etmezse git baskasini bul. Sanki medya kurulusuyuz da en pahali haber spikerini aliyoruz. Star'da nazli oztarhan var mis gibi hatun onu getirin örnegin.

Villa yakın, meşaleleri yakın..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

İshak-Tarık-Şener üçlüsünün sezonu açılmıştır.adamın kalecisi muslera stoperi chedjou-semih sol ve sağ beki şener-ishak.bu adamlar ve bunun gibileri ne zaman iş yapmış bizde.şu aç anadolu klüplerini doyurmaktan vazgeçin.şahsi düşüncem memlekette potansiyeli olan olcan ve gökhan hariç kimseyle uğraşılmaması...

Olcan Adın Beşiktaş'ı istiyor ama Trabzonspor...

Trabzon’dan ayrılacak olan Olcan Adın’ın gideceği kulüp merak konusu. Yakın çevresine, “Trabzon beni satmak istiyor. Para kazanmak için böyle konuşuyorlar” diyen Olcan, Kartal olmayı istiyor. Bordo-Mavililer ise yüksek bonservis veren G.Saray satmak istiyor.

Bizi istemeyeni bizde istemeyiz o halde :(

Mevlüt bize ulaştı, F.Bahçe beni istiyor ama ben Galatasaray'a gitmek istiyorum..."

Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan golcü oyuncu Mevlüt Erdinç için Turgay Kıran'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Galatasaray’ın eski ikinci başkanı Turgay Kıran, “Mevlüt, iki hafta önce bir ortak dostumuz aracılığıyla bana ulaştı, ‘Fenerbahçe de istiyor, ama ben Galatasaray’a gitmek istiyorum. Benimle iletişim kurabilirler mi?” dedi. Ben de yardımcı oldum” şeklinde konuştu.

Benzer durum mevlüt içinde var ama o fb yi değilde bizi istiyormuş. yani oyuncu tercihleride çok önemli.

Olcan Adın Beşiktaş'ı istiyor ama Trabzonspor...

Trabzon’dan ayrılacak olan Olcan Adın’ın gideceği kulüp merak konusu. Yakın çevresine, “Trabzon beni satmak istiyor. Para kazanmak için böyle konuşuyorlar” diyen Olcan, Kartal olmayı istiyor. Bordo-Mavililer ise yüksek bonservis veren G.Saray satmak istiyor.

Bizi istemeyeni bizde istemeyiz o halde :(

Ben buna inanmıyorum.Besiktas'ı neden ister bir topcu yahu?Trabzon daha büyük bir takım Besiktas'dan.Salak mı bu adam?Gelirse bize gelir.

Ben buna inanmıyorum.Besiktas'ı neden ister bir topcu yahu?Trabzon daha büyük bir takım Besiktas'dan.Salak mı bu adam?Gelirse bize gelir.

Adam beşiktaşlıysa isteyebilir çok anormal bir durum değil. Beşiktaş da trabzondan çok daha büyük bir klüp. İstanbul-trabzon faktörü de başlı başına bir tercihg sebebi. Milyonlar kazanıyorsun yaşadığın yerin istanbul olmasını istersin trabzon değil.

Adam beşiktaşlıysa isteyebilir çok anormal bir durum değil. Beşiktaş da trabzondan çok daha büyük bir klüp. İstanbul-trabzon faktörü de başlı başına bir tercihg sebebi. Milyonlar kazanıyorsun yaşadığın yerin istanbul olmasını istersin trabzon değil.

Besiktas her zaman ezik bir kulüp olmustur.Büyük kulüp durusuyla büyük kulüp olur.Güclü kimse hep ona itaat eden,dönemin sartlarına göre safını degistiren kulüptür Besiktas.Büyük kulüp degildir.Ayrıca Olcan bildigim kadarıyla Besiktas'lı degil.Gelirse gelecegi yer bellidir.

1. olcanın bjk isteyeceğini zannetmiyorum. büyük ihtimal menejeri fiyat için yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt