Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıllı çocuk. Beşiktaşta forması garanti. Gelmesin bencede. Ben töre alınsın istiyordum zaten.

Olcan töre ikisini birden almak lazım benim yabancı transferinden beklentim yok bu sınır varken yapacak bişey yok alınabilecek yerlileri almalıyız...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu formunu devam ettirirse iyi işler yapacağını düşünüyorum :)

Ben ligimizde zorlanacağını düşünüyorum şahsen. Sol forvet olarak oynaması zor bana göre. Çünkü son sakatlıktan sonra çok düştü. Ama çift forvette katkı verir.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Villa'nın sözleşmesi 2015 de bitiyor galiba 1 senesi kalmış oyuncu için para ödenmez umarım ödenecekse de Arda'dan kalan borcun bir kısmına sayabilirler benim fikrim..

Besiktas her zaman ezik bir kulüp olmustur.Büyük kulüp durusuyla büyük kulüp olur.Güclü kimse hep ona itaat eden,dönemin sartlarına göre safını degistiren kulüptür Besiktas.Büyük kulüp degildir.Ayrıca Olcan bildigim kadarıyla Besiktas'lı degil.Gelirse gelecegi yer bellidir.

Hangi takımı tuttuğunu bilmiyorum benim duyduğum beşiktaşlı olduğu yönünde ama emin de değilim. Beşiktaş ezik bir klüp olsa da trabzondan çok daha büyük bir camiadır bunu tartışmaya bile gerek yok. Trabzon bursa es-esten farklı bir klüp değil. Trabzonlu olanlar haricinde destekleyeni olmayan şehir klübüdür.Zamanında bir dönem şampiyonluklar yaşamışlar diğer şehir takımlarından tek farkları da bu.

Ben ligimizde zorlanacağını düşünüyorum şahsen. Sol forvet olarak oynaması zor bana göre. Çünkü son sakatlıktan sonra çok düştü. Ama çift forvette katkı verir.

Golcü kanat önemli eksiğimizdi onun için iyi transfer. Zaman zaman çift forvet oynarız, solda kullanırız. Mancini'nin isteği türde oyuncu.

Valencia'dan beri hastasıyım bu adamın.

Golcü kanat önemli eksiğimizdi onun için iyi transfer. Zaman zaman çift forvet oynarız, solda kullanırız. Mancini'nin isteği türde oyuncu.

Valencia'dan beri hastasıyım bu adamın.

Aynen ben de hastasıy-dım. Ta ki sakatlanana kadar. Ama hala iş yapabilir bence.

Hayırlı olsun camiamıza..

Sneijder gelmiş.. Villa mı gelmeyecek?!

Fener salihi satip inleri aliyormus

Bizde selcuk kanserine devam ederiz 5 sene nasilsa tolgay veya tolga ya gerek yok nasil olsa en iyi yerli orta saha bizde e!!!!!!!!!

Eger ortasaha alamazsak fener inleri alirsa kesin sampiyonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt