Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevlüt bize ulaştı, F.Bahçe beni istiyor ama ben Galatasaray'a gitmek istiyorum..."

Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan golcü oyuncu Mevlüt Erdinç için Turgay Kıran'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Galatasaray’ın eski ikinci başkanı Turgay Kıran, “Mevlüt, iki hafta önce bir ortak dostumuz aracılığıyla bana ulaştı, ‘Fenerbahçe de istiyor, ama ben Galatasaray’a gitmek istiyorum. Benimle iletişim kurabilirler mi?” dedi. Ben de yardımcı oldum” şeklinde konuştu.

Benzer durum mevlüt içinde var ama o fb yi değilde bizi istiyormuş. yani oyuncu tercihleride çok önemli.

mevlütün işi yok turgay kırana ulaşacak, menejeri istediği zaman istediği kişiye ulaşır zaten kulüpten.

bu turgay kırandan kurtulamadık gitti, adam gündemde kalmak için sürekli bi yol buluyo

Fener salihi satip inleri aliyormus

Bizde selcuk kanserine devam ederiz 5 sene nasilsa tolgay veya tolga ya gerek yok nasil olsa en iyi yerli orta saha bizde e!!!!!!!!!

Eger ortasaha alamazsak fener inleri alirsa kesin sampiyonlar

bu nasıl mantık ya, kesin şampiyonmuşlar. bizim armamız şampiyonluk için yeter, hiçbir rakip için kesin şampiyonlar demek olacak iş değil.

Fener salihi satip inleri aliyormus

Bizde selcuk kanserine devam ederiz 5 sene nasilsa tolgay veya tolga ya gerek yok nasil olsa en iyi yerli orta saha bizde e!!!!!!!!!

Eger ortasaha alamazsak fener inleri alirsa kesin sampiyonlar

fenev inler'i alirsa meireles'i satar...

alper'den sonra inler'i de kaptirmamaliyiz fenev'e

Ne bekliyorsunuz peki Akif bey

tapa

Önce şunu söyleyeyim ileri 3'lüden kastım bu 3'ünün aynı anda oynaması..Misal Villa sol forvet,Mevlüt sağ forvet Burak en uçta... Ama forvet rotasyonu olarak diyorsak birşey demem kaliteli bir rotasyon olur.. Ben artık gerçek kanat oyuncusu görmek istiyorum takımda adam eksiltebilen , her top alışında durup geriye pas vermeyen önü boşken basıp gidecek bir adam.. Villa kanat forvet olarak oynayabilir ama Burak ve Mevlüt kesinlikle oynayamaz..

Villa-Mevlüt-Olcan(Töre-Bruma).. Şeklinde bir 3'lü iyi olabilir..

Seneye lig icin 99,9% ilk 11'imiz:

---------------Muslera--------------

Yerli----Semih---Balta---Telles

---------Selcuk---Melo------------

Yerli-----------------------Sneijder

---------Burak---Yabanci---------

Favorilerim:

- sag bek tarik camdal

- sag kanat olcan adin

- forveti de mancini begensin artik

Önce şunu söyleyeyim ileri 3'lüden kastım bu 3'ünün aynı anda oynaması..Misal Villa sol forvet,Mevlüt sağ forvet Burak en uçta... Ama forvet rotasyonu olarak diyorsak birşey demem kaliteli bir rotasyon olur.. Ben artık gerçek kanat oyuncusu görmek istiyorum takımda adam eksiltebilen , her top alışında durup geriye pas vermeyen önü boşken basıp gidecek bir adam.. Villa kanat forvet olarak oynayabilir ama Burak ve Mevlüt kesinlikle oynayamaz..

Villa-Mevlüt-Olcan(Töre-Bruma).. Şeklinde bir 3'lü iyi olabilir..

Yanlış anlamışım o zaman aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben Villa ve Mevlüt alınsa da kanat transferinin yapılacağını düşünüyorum.

tapa

Hataları olduğunu düşünsem de başkan takımı yeni sezona iddiasız sokmaz.Mancini'nin istediği oyuncuları muhakkak almaya çalışacaktır.Asıl mevzu Mancini doğru seçimleri yapabilecek mi? Sıkıntı burada bana göre.

Seneye lig icin 99,9% ilk 11'imiz:

---------------Muslera--------------

Yerli----Semih---Balta---Telles

---------Selcuk---Melo------------

Yerli-----------------------Sneijder

---------Burak---Yabanci---------

Favorilerim:

- sag bek tarik camdal

- sag kanat olcan adin

- forveti de mancini begensin artik

Seneye 4-4-2 oynarsak yine işimiz çok zor..Biz bu sistemi forvetin en kralıyla oynadık yine olmuyor..Sneijder arada kaynıyor.. İnşallah bu sistemi değiştirir hoca.. Tarık-Töre-Olcan-Mevlüt-Aytaç Kara-Gökhan İnler-Tolga Ciğerci.. 7 tane kritik adam var bu adamların 4'ünü alırsak çok iyi bir iş yaparız.. Bir de herkesin gözünden kaçıyor ama neredeyse katkı alınmayan Bruma-Umut Gündoğan-Oğuzhan Kayar gibi genç ve yetenekli isimler var.. Endoğan Adili var bir de tamamen kapalı kutu bakarsın Oğzuhan Özyakup gibi bir patlama yapar onun da adını sanını duyan yoktu

Herkes uyuyor hala, biz de yatalim bari..

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka 21 dk.

Galatasaray Selçuk ve Burak'a 5 yıl için 120 trilyon para ödeyecek. Yaşasın yabancı sınırlaması.

Behçeli hesabı gibi olacak ama 120 trilyon =60 milyon dolar 60/5=12milyon dolar biz şimdi Burak ve Selçuka yıllık 6'şar milyon dolar para mı verceeğiz..Şöyle her kolpacının lafını taşımayalım buraya beyler amaç Gs battı batacak havası vermek ..

Saçma sapan Burak hamlesinden sonra 4-3-3 / 4-2-1-3 e göre kadro planlaması yapmamız lazım.Burak tek forvet oynayamaz yanına forvet özellikli futbolcular şart.Aras Özbiliz, Olcan ve Töre'ye göre bu sisteme daha uygun.Bruma ve Amrabat'ta bu sistemde faydalı olur.Mevlüt'te hem forvet hem sağda oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt