Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye 4-4-2 oynarsak yine işimiz çok zor..Biz bu sistemi forvetin en kralıyla oynadık yine olmuyor..Sneijder arada kaynıyor.. İnşallah bu sistemi değiştirir hoca.. Tarık-Töre-Olcan-Mevlüt-Aytaç Kara-Gökhan İnler-Tolga Ciğerci.. 7 tane kritik adam var bu adamların 4'ünü alırsak çok iyi bir iş yaparız.. Bir de herkesin gözünden kaçıyor ama neredeyse katkı alınmayan Bruma-Umut Gündoğan-Oğuzhan Kayar gibi genç ve yetenekli isimler var.. Endoğan Adili var bir de tamamen kapalı kutu bakarsın Oğzuhan Özyakup gibi bir patlama yapar onun da adını sanını duyan yoktu

benim de favori sistemim degil ama yabanci forvet kesin gelecek --> yedek oturmaz

burak senelik 3m euro aliyor... --> haliyle o da yedek oturmaz

sonuc --> cift forvetli sistem + sneijder sol acik

Diego yılda 4.5 milyon alsa,5 milyon da imza parası diyorlar.4 senelik imzalasa mesela.23 milyon euro.Buda 67 trilyon ediyor hemen hemen.Yani bizim iki futbolcunun 4/3 kadar ediyor.Koduğumun basını bunları niye yazmıyor.? Bu arada Burak 5 sene için 14 milyon euro alacak.Yani Diego'dan 10 milyon daha az.

Hiç huyum değildir böyle abuk subuk hesaplamalar yapmak ama.

:DD

Diego 3 yillik imza atiyormus, yillik 3.5 milyon euro, imza parasi da 5.6 milyon euro ..

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka 21 dk.

Galatasaray Selçuk ve Burak'a 5 yıl için 120 trilyon para ödeyecek. Yaşasın yabancı sınırlaması.

hakli..

ikisi de assagi yukari 3 milyon euro garanti para aliyor... primlerle birlikte assagi yukari 4 milyon euro yapar kisi basina...

4 milyon euro'yu 2 ile carparsan 8 milyon euro yapar toplam senelik ikisi icin...

8 milyon euro'yu 5 ile carparsan (5 yillik sözlesmeler) 40 milyon euro yapar...

1 euro suan assagi yukari 3 TL...

yani sonuc 40 milyon euro carpi 3 TL = 120 trilyon TL !!!!!!!!

Taraftarın yaklaşımı olarak

Burak'ı Hakan Şükür'e benzetiyorum. Varlığı bir dert yokluğu yara

Hakan ne yapsa rekorlar kırsa bu taraftar bi türlü beğenmezdi

Burak da öyle. Adam geldiği günden buyana attığı gol ortada verdiği katkı ortada

Behçeli hesabı gibi olacak ama 120 trilyon =60 milyon dolar 60/5=12milyon dolar biz şimdi Burak ve Selçuka yıllık 6'şar milyon dolar para mı verceeğiz..Şöyle her kolpacının lafını taşımayalım buraya beyler amaç Gs battı batacak havası vermek ..

hazar büyüka ' da kolpacı olmuş demek ha vay anasını

Hicbiri Burak´tan iyi degil.

Pektemek zaten müzmin sakatin krali. Senede 5 mac anca yapiyor.

Cenk Tosun genc, begenirim de. Ilerde olabilir.

Deniz Yilmaz´in daha cok pismesi gerekiyor cok.

Diyorlar ki, Burak´i postalayin, bunlari alin. Burak´i yolladik diyelim. Bunlar mi Burak´tan faydali olacak?

Kontenjan siniri diye birsey var. Yapacak da birseyimiz yok maalesef. Burak su anda hepsinden iyidir.

Bizim de iyi Türklere ihtiyacimiz var. Zaten elimizde bi Selcuk ve Burak var, bide onlari yollayalim. Iyi valla.

burak sadece bunlardan değil ligdeki en iyi forvet

Arma maç kazanmıyor futbolcular kazanıyor. Eğer gerçekten İnler'i ve Ribas'ı alırlarsa forvet hattında bir değişiklik yapmazlarsa biz de Burak kalırsa ki kesinlikle ilk 11 oynatmak zorunda kalırız Burak'ı........ Böyle bir kabusu görmek bile istemiyorum.

anlatamadım galiba, ben galatasaraylıyım deyip takımına zerre kadar güvenmeyen, kesin şampiyon olamayız diye hareket eden taraftar istemiyorum.

Taraftarın yaklaşımı olarak

Burak'ı Hakan Şükür'e benzetiyorum. Varlığı bir dert yokluğu yara

Hakan ne yapsa rekorlar kırsa bu taraftar bi türlü beğenmezdi

Burak da öyle. Adam geldiği günden buyana attığı gol ortada verdiği katkı ortada

burak bu senede aynisi olacak..

gecen sezon basında ilk 3_5 hafta gol atamammıstı normal karsıladım gecmis mesajlarımda duruyor demistim burak ı 7_8. haftalardan sonra gorun demistim...

drogba ile

aatif ile

sow ile

kuyt ile

basa bas krallıga yarısan forveti begenmeyenler aysalin ilk geldigi sene forvette elmanderin sagda hamitin solda amrabatın oldugu takıma ruya takım diyorlardi....bunu size hatırlatıyım..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bunlara messiyi ronaldoyu getir bu sefer uzaydan transfer isterler

tumblr_mdyj1wJ1qu1ruwmlm.gif

saffet ulusoy boşuna yazmaz öyle..yerli transferler hakkında bilgisi olabilir.

Son Dakika

Italya Futbol Fedarasyonu transfer sistemini degistiriyor, artik bundan sonra 50%-50% transferleri kalkacak, boylece kimse bir oyuncuyu yari yariya satin alamayacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt