Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak ve Selçuk için yapılan maaş hesapları çok normal. Kötü geçen sezondan sonra, zam yapılması nerde görülmüş ? Bu yönetimin yaptığı en büyük hatalardan biri maalesef. Mevcut ücreti beğenmiyorlarsa koy satış listesine. Bakalım bu paraları ödeyecek takım çıkacak mı ?

İngiltere'de olduğu gibi bir sisteme dönelim

futbolculara haftalık verelim

ilk 11 oynayanlar daha yüksek haftalık alsın

böylece rekabeti arttırırız

Galatasaray idari menajeri Cenk Ergün güya Gökhan Töre hakkında haber1903'e konuşmuş, teklif yok, ilgilenmedik, görüşmedik... şeklinde şeyler söylemişmiş.

Hala Burağın sözleşmesini savunanlar var. Bulunmaz hint kumaşı sanki.. Bu adamın sözleşmesi yok mu ,Y aşı kaç olmuş bu adamın. Bu adamı bu saatten sonra nereye satabilirsin, hatta bu adam bu paraları bırakıp nereye gidecek.

Galatasaray bu adamların umrunda değil. Şu sözleşmeyi yapanlar ben Galatasaraylıyım demesinler.İş bilmez taraftarda mazeretde hazır yabancı sınırlaması.

Yahuu hangi yabancı sınırlamasından bahsediyorsunuz, şu sözleşmeler fiyaskonun kralıdır. Bu ilk değil sonda olmayacak. Senin yönetici mantığın bu. Fıtbolcular ver milyonları ama bonservise gelince üçün beşin hesabını yap doldur takıma yetersiz adamları.

David Villa tam bu yönetimin yapacağı transfer modeli. Ondan sonra 10. hafta alırlar manciniyle, villayı defolur giderler.

Ulan yabancı sınırlaması açıklandığında bir tepki vermeyecek kadar ruhsuz yöneticilere sahipken şu taraftarların şu yönetim hakkında iki kelam etmemeleri ne kadar iş bilmez taraftar profilimiz olduğunu gösteriyor.

Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray sevdalılarına sabır ver.

Tarık

Olcan

Töre

Lacina Traore (kiralık, olmuyorsa gomis.)

al bunları bak keyfine.

Olcan'ın Menajeri Fazıl Özdemir:''Kesin olan birşey var ki Olcan gelecek sene Trabzonspor'da olmayacak''

Burak´i bu kadar elestirmenin dogru olmadigini düsünüyorum. Biraz da kiymet bilmemiz lazim.

Aldigi paraya gelince: Demirören sagolsun. Az bile istemis. Daha neler neler isteyecekler.

Türkiye´nin acik ara en iyi forvetidir. Pektemek mi ondan iyiymis? Deniz Yilmaz mi iyiymis? Komik olmayalim.

Adam 2 senede 60´a yakin gol atti. Kontenjan siniri oldugu sürece, Burak ve Selcuk en önemli oyunculardir.

CL seviyesinde degilmis. Dogrudur. Hangi Türk CL seviyesinde ki?

hey yavrum be yürü renktaş keslinlikle katılıyorum üst düzey yabancı forvet ve mevlüt alınsın yeter bize burak sistem adamı değil kabul ama çok mücadeleci ve pozisyona giriyo çok asist yapan oyuncularla şov yapıyo selçuk formda olunca gördük ayrıca töre bruma gibi oyuncularla çok iş yapar burak pasör adam lazım

Hala Burağın sözleşmesini savunanlar var. Bulunmaz hint kumaşı sanki.. Bu adamın sözleşmesi yok mu ,Y aşı kaç olmuş bu adamın. Bu adamı bu saatten sonra nereye satabilirsin, hatta bu adam bu paraları bırakıp nereye gidecek.

Galatasaray bu adamların umrunda değil. Şu sözleşmeyi yapanlar ben Galatasaraylıyım demesinler.İş bilmez taraftarda mazeretde hazır yabancı sınırlaması.

Yahuu hangi yabancı sınırlamasından bahsediyorsunuz, şu sözleşmeler fiyaskonun kralıdır. Bu ilk değil sonda olmayacak. Senin yönetici mantığın bu. Fıtbolcular ver milyonları ama bonservise gelince üçün beşin hesabını yap doldur takıma yetersiz adamları.

David Villa tam bu yönetimin yapacağı transfer modeli. Ondan sonra 10. hafta alırlar manciniyle, villayı defolur giderler.

Ulan yabancı sınırlaması açıklandığında bir tepki vermeyecek kadar ruhsuz yöneticilere sahipken şu taraftarların şu yönetim hakkında iki kelam etmemeleri ne kadar iş bilmez taraftar profilimiz olduğunu gösteriyor.

Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray sevdalılarına sabır ver.

Valla 5+3 sisteminde bulunmaz hint kumaşı Burak Yılmaz idi Selçuk İnan idi yapıcak birşey yok. Benim anlamadığım bu David Villa sevdası nerden geliyor herkesin David Villa bu sene ne yaptıda bu kadar herkes David Villa diyor. Burak daha iyi bu sene Villa'dan bu sene Atletico maçlarını izledi isen Villa çok silik adam eksiltmeyi yapamıyor dribling desen oda eskisi gibi değil Barcelona'da olduğu zamanki gibi değil.

Savunmaya da süper yıldız

Bursaspor, ayrıca Milan takımının 32 yaşındaki savunma oyuncusu Cristain Zaccardo ile de görüşmelere başladığı öğrenildi. Maxi Lopez ile birlikte İtalyan savunma oyuncusu Zaccardo'yu da kadrosuna katmak isteyen Bursaspor'un oyuncuyu önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.

:DD Okuyan da Thiago Silva falan zanneder, super habercilik..

Mitroglou dedikoduları var. Bonservisi en az 10 milyon. Ama genç denebilecek yaşta. Tabii bizden böyle bir hamle beklemek hayal. Drogba da gitti ya, Villa gibi bitik bi yıldız getirmeye çalışırlar.

Valla 5+3 sisteminde bulunmaz hint kumaşı Burak Yılmaz idi Selçuk İnan idi yapıcak birşey yok. Benim anlamadığım bu David Villa sevdası nerden geliyor herkesin David Villa bu sene ne yaptıda bu kadar herkes David Villa diyor. Burak daha iyi bu sene Villa'dan bu sene Atletico maçlarını izledi isen Villa çok silik adam eksiltmeyi yapamıyor dribling desen oda eskisi gibi değil Barcelona'da olduğu zamanki gibi değil.

ben eskiden de sevmezdim villayı bence balotelliyi alamıyosak üst düzey zor alırız gibime geliyo o da mancini yüzünden gelebilir çok para dökersek:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt