Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hey yavrum be yürü renktaş keslinlikle katılıyorum üst düzey yabancı forvet ve mevlüt alınsın yeter bize burak sistem adamı değil kabul ama çok mücadeleci ve pozisyona giriyo çok asist yapan oyuncularla şov yapıyo selçuk formda olunca gördük ayrıca töre bruma gibi oyuncularla çok iş yapar burak pasör adam lazım

Bencede öyle. Burak banko oynar oynamaz cok önemli degil. Ama ihtiyac var. Selcuk´a da öyle.

Bruma Töre kanatlari benim de tercihim. Level atlarlarsa eger, ucururlar bizi. Ama level atlamalari sart. Potansiyel de var.

Gerekirse tek yabanci transfer yapsinlar, onu da bedavaya kapatsinlar. Iyi oyuncular var piyasada.

Ama Töre, Inler, Olcan, Mevlüt vs, bu tip adamlardan bi kacini kapmalari lazim bu sene.

Ilk 11 oyuncusu istiyorum. Alternatiflerden bikmisiz zaten. Bi hayir geldigini de görmedik.

Tore zu Galatasaray

Olcan zu Bjk

diyorlar..

Burdan Buraka sallamak yanlış. Yabancı sınırını getirenler ve ona bu fiyatı verenler eleştirilmeli.

Ayrıca Burak şu an ligimizde oynayan yerli forvetler arasında en golcüsü.

Son 3 sezondaki gol ortalaması bunu gösteriyor. Hayırlı olsun.

töre+tolgay+mevlüt+şener yeterli bence yabancı hakını stoper yada kanat için kullanmalıyız, töre+olcan yaparsak gelsin italyan stoper

Bencede öyle. Burak banko oynar oynamaz cok önemli degil. Ama ihtiyac var. Selcuk´a da öyle.

Bruma Töre kanatlari benim de tercihim. Level atlarlarsa eger, ucururlar bizi. Ama level atlamalari sart. Potansiyel de var.

Gerekirse tek yabanci transfer yapsinlar, onu da bedavaya kapatsinlar. Iyi oyuncular var piyasada.

Ama Töre, Inler, Olcan, Mevlüt vs, bu tip adamlardan bi kacini kapmalari lazim bu sene.

Ilk 11 oyuncusu istiyorum. Alternatiflerden bikmisiz zaten. Bi hayir geldigini de görmedik.

bencede ömer toprak alınsın inler gelse süper olur mevlüt alındı gözüyle bakıyorum ben töre keşke alınsa hep beğenmişimdir çok kaliteli bi oyuncu olur uzun vadeli sözleşme lazım böyle adamlara sneijder selçuk burak muslera takımın ağabeyi olsun gerisi yetenekli gençler olabilir

Valla Arkadaşlar yönetime yakın tanıyan içeri haber vericek biri varsa oyuncuları illene satın almak zorunda olmadığımızı kiralayıp satın alma opsiyonu koydurup tutarsa alma yönteminede gidebiliriz mesela Lukaku'yu Chelsea her sene kiraya veriyor , Lacina Traore'de öyle git al kirala Lukaku'yu satın alma opsiyonu koyduramazsın ama 1 sene kurtarır seni Lacina Traore'yi satında alırsın ama 1 sene denenmeli ayrıca bonservisler türk oyunculara harcanmalıdır.

Stopere Serdar Taşçı kumarını oynardım ben olsam.

Chedjou-Semih-Serdar-Koray-Balta

İkisinide alıp, O fiko denen çapsıza ders vermeliyiz.

Başımızda şu takıma biraz gönül veren hırslı yöneticiler olsaydı bu iş çoktan olmuştu.

Benim de aklima o geliyor, ozaman Fiko sinirlenir biz kimseyi alamadik diye :)

ama ikisini de almaya kalktinmi 10 milyon euro yu gozden cikarman lazim..

İbre Olcan'dan Töre'ye mi döndü? Töre'de takıma fayda sağlar, Bruma'yı da düşünürsek Töre'li Bruma'lı iki kanat çok dinamik geliyor kulağa. Hayırlısı.

------------------Muslera------------------

Şener------Semih-----Koray----Telles

-----------------Melo-----Selçuk-------------

Kevin Kampl---------------------------Bruma

----------------------Hakan Ç.-----------------

-------------------Mevlüt Erdinç-----------------

Yanlış bilmiyorsam dün Shakhtar bölgesinde hava saldırısı yapıldı. Shakhtar'daki oyuncular bonservis bedeli ödenmeden alınabilir denenmeli Örneğin: Yaşlı ama sağ bekte çok iyi olan Srna, Alex Teixeira, Bernard , Taison , Wellington Nem gibi iyi oyuncular var.

Valla 5+3 sisteminde bulunmaz hint kumaşı Burak Yılmaz idi Selçuk İnan idi yapıcak birşey yok. Benim anlamadığım bu David Villa sevdası nerden geliyor herkesin David Villa bu sene ne yaptıda bu kadar herkes David Villa diyor. Burak daha iyi bu sene Villa'dan bu sene Atletico maçlarını izledi isen Villa çok silik adam eksiltmeyi yapamıyor dribling desen oda eskisi gibi değil Barcelona'da olduğu zamanki gibi değil.

Atletico taraftarlari "Villa'dan bu sene kurtulmamiz lazim" diye konusuyorlar, "bitmis artik" diyorlar, cok buyuk hata olur alinmasi.

Töre'yi alır isek kargalardaki istatistiklerinin bir tık üstüne çıkması dahi bize büyük fayda sağlar , özellikle Sneijder dahi tek başına bunu sağlayacaktır .

02.06.2014 de ilk once Mevlut ve Tore nin aciklanmasini bekliyorum, sonra diger mevkilere yoneliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt