Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico taraftarlari "Villa'dan bu sene kurtulmamiz lazim" diye konusuyorlar, "bitmis artik" diyorlar, cok buyuk hata olur alinmasi.

Valla dünde söyledim bugünde söylüyorum nasıl Beşiktaş Dany transferinde Galatasaray'ın "çöp"ünü alıyoruz diye isyan etmişlerdi bizde Chelsea , Atletico ve X bir takımın çöplerini almayalım benim için hüsran olur Eto'o Villa Torres .

Törenin sadece biraz saha içi ve dışı disipline ayrıca devamlılığa ihtiyacı var. Çok iyi futbolcu olur.

Töre'yi alır isek kargalardaki istatistiklerinin bir tık üstüne çıkması dahi bize büyük fayda sağlar , özellikle Sneijder dahi tek başına bunu sağlayacaktır .

4 gol 8 asist yapmıs,hic fena degil.Biz de daha üzerine cıkar.Daha derli toplu,klas ayaklara sahibiz.Formada Selcuk-Melo'nun önünde Töre-Sneijder-Bruma,önlerinde de adam akıllı bir golcüyle güzel isler yaparız.

Claudio Bravo zu Barcelona

Yanlış bilmiyorsam dün Shakhtar bölgesinde hava saldırısı yapıldı. Shakhtar'daki oyuncular bonservis bedeli ödenmeden alınabilir denenmeli Örneğin: Yaşlı ama sağ bekte çok iyi olan Srna, Alex Teixeira, Bernard , Taison , Wellington Nem gibi iyi oyuncular var.

Ukrayna'da devlet başkanlığı seçimlerini Petro Poroşenko'nun kazanması sonrası şiddet olayları arttı. Donetsk'de Ukrayna ordusu ile Rus yanlıları arasındaki çatışmalarda en az 35 ayrılıçı öldürüldü. Operasyonun ardından Lugansk bölgesi yönetimi de Ukrayna'ya karşı savaş ilan etti.

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk şehrinde Ukrayna askerleriyle Rusya yanlısı ayrılıkçılar arasında çıkan çatışma gece geç saatlere kadar devam etti.

Donetsk Uluslararası Havaalanı'nın dün ayrılıkçılar tarafından işgal edilmesinin ardından Ukrayna ordusu bölgede operasyon başlattı. Ukrayna ordusu 1 milyon nüfuslu Donetsk kentindeki operasyonda savaş uçakları ve helikopterler de kullanıyor.

Donetsk Havaalanı ve çevresinde yoğunlaşan, zaman zaman şehir merkezinde de devam eden şiddetli çatışmalarda 35 ayrılıkçı ölürken, 50 kadarı da yaralandı.

Ukrayna'da bir kent savaş ilan etti - O.Asya - Kafkaslar- ntvmsnbc.com

SPORX.COM ‏@sporx 41 sn.

G.Saray'ın genç stoperi Koray Günter: "Gelecek sezon ilk haftadan itibaren 11'in değişmez ismi olmak istiyorum" -

Yanlış bilmiyorsam dün Shakhtar bölgesinde hava saldırısı yapıldı. Shakhtar'daki oyuncular bonservis bedeli ödenmeden alınabilir denenmeli Örneğin: Yaşlı ama sağ bekte çok iyi olan Srna, Alex Teixeira, Bernard , Taison , Wellington Nem gibi iyi oyuncular var.

Caner kardeş bizde direk bir hava operasyonu ile

Douglas Costa ile Bernard'ı kapıp gelek o zaman...

Burak ile 2019 yilina kadar uzatmislar. Simdi bir de kankasina ayni tarife ile kontrat sunarlar.

Kimi getirirseler getirsinler ben bu haberden sonra mutlu olamam. Yazik lan o paralara. Hadi uzattin diyelim onu bir türlü anlariz (TFF,yerli kitligi fasa fiso) ama ücretini her sezon yükseltmek neyin kafasi? Adam 33 yasinda nerdeyse 3 Milyon € garanti para alacak. Gercekten yazik bu paralara.

Selcuk beyefendiye de 3,5 versinler. Tamamdir bu is. Sabri ile de 5 yillik kontrat yapalim, Aydin istedigi zaman biraksin topu, keyfine göre. Balta ve Zani da unutmak olmaz tabi. Nasil olsa para cok.

@ersanspor: Tam emin değilim ama; Töre, Olcan, Mevlüt, İshak yada Tarık G.Saray'a gelirse hiç şaşırmam!

2.9 milyon euro 4.5 mil dolar yapiyor. Selcugun ne kadar alacagi bellisiz 6 olmasada yakindir

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2.5-3 milyon € arası bir para alsalar.(2.75 diyelim ort.) yıllık ikisi 5.5 milyon € eder.. euro 2.85 yıllık 2 oyuncunun maliyeti 15.5 trilyon eder.. 5 yılda max. 80 trilyon eder..Allah aşkına 80 trilyon nerede 120 trilyon nerede 40 trilyon fark var arada nasıl yakın rakam oluyor.. Dediğim gibi rakamlardan ziyade bu kolpacıların bizi hedef almasına sini oluyorum ben..Hesaplasan Krasice verilen Meyveleşe verilen paralar da bir dünya ediyor ne faydasını gördüler....Bakacağız şimdi Diego gelince de tl. cinsinden hesaplar yapacak mı bu şeref yoksunları ?

Son Dakika

Italya Futbol Fedarasyonu transfer sistemini degistiriyor, artik bundan sonra 50%-50% transferleri kalkacak, boylece kimse bir oyuncuyu yari yariya satin alamayacak..

Dünyanın en saçma sistemiydi iyi olmuş..Fm'de bıkıyordum italyan takımlarından saçma sapan %50 teklifler geliyordu..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt