Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemisim Seedorf´u. Lucescu gelmiyorsa Mancini de gitmesin o zaman.

[attachment=10382:image.jpg] Beyler Konu disi ama bu cocuk Unal baskanimiza cok benziyor :D

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 312
[attachment=10383:Unbenannt.PNG]

baya benziyormus...:crushed:

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 343
Caner kardeş bizde direk bir hava operasyonu ile

Douglas Costa ile Bernard'ı kapıp gelek o zaman...

Bernard zaten gitmek istiyordu savas olmasa bile. Lucescu onu hep yedek beklettigi icin sikayetciydi, bir Brezilya kulubuyle kiralik anlasmasi soz konusuydu galiba.

Benim asil merak ettigim bu savas durumu futbolculara FIFA'ya basvurup kontratlarini fesh edip serbest kalma sansi verir mi acaba? Normal bir durum degil cunku, "ulkede savas cikti, hayatim tehlikede" derlerse serbest kalma haklari olabilir gibi geliyor bana. Bedava gidebilmeleri lazim istedikleri yere.

Mevlüt için konuşulan fiyatlar çok fahiş...Umuttan bir tık ötede en fazla

Muhammet Demir'i alırım onun yerine sakatlık makatlık , bir program yazar kondisyonerleri Sinyorün..

Mevlüt'e karsılık Chedjou'yu önermisiz Saint Etienne'ye.

Bize mevlüt degil yabanci forvet lazim. Mevlüt'ü ancak Umut'un yerine isteyebiliriz. Kanatlara Olcan, Töre, bilal, Aras gibi oyuncular arasindan en az birini almak lazim. TD hala yabanci stoper istiyor. Eldeki çöp yabancilari gönderebilecez sanki?

bence mantıklı bir teklif umarım olur.

O zaman ayrıca bir de yabancı stoper almak durumunda kalacaksın.Bu durumda beles Alex 10 numara hamle olur.Bir tasla kus katliamı olabilir.Chedjou iyi ama bizde tutmadı.Hem yararlanamadıgımız bir topcuyu gönderecegiz,ona karsılık yerli golcüyü alacagız.Stopere de lider özellikli bir oyuncu almıs oluruz.Ama bunu düsünmezler bizimkiler.

Ajax çok formda bir oyuncuyu 1.9m€'ya aldı Hollanda'da.İsmi Zivkovic.Bilal bu adam kadar sükseli değil ve bence 1m€'dan fazla istemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt