Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O eleman iyi sıkıyor sözleşmesi biten adamın kulübüyle ne diye muhattap olacağız bu bir ikincisi birde alacaklarını ödeyeceğiz. Her şeyi geçtim almamız gereken oyuncu Menez biz hala Gomis ve Villa için uğraşıyoruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Balloteli ola bilir düşünüyordum tahh bizim zek italian hocamız ağzını acana kadar.

"ballo daha çok genç burası için".

Aferim yani

Bence bizim yönetim yabancı forvetten vazgeçip Jeremy Menez'i getirsin. İlerde Menez-Sneijder-Türk Kanat(Bruma)-Burak gol yükünü çeker, Selçuk-Melo ikilisi skora katkı verir. Sistem 4-2-3-1 olur. Yabancılar: Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Menez.

BowOay-IUAA0SZL.jpg

De Marke ‏@demarkesports 2 dk.

Daily Mail'in yayınladığı 20 oyunculuk "Geleceğin en iyileri" listesi

siz ne düşünüyorsuz arkadaşlar? maksat muhabbet olsun.. Listede Telles ve Brumanın olmaması şaşırtıcı..

BowOay-IUAA0SZL.jpg

De Marke ‏@demarkesports 2 dk.

Daily Mail'in yayınladığı 20 oyunculuk "Geleceğin en iyileri" listesi

siz ne düşünüyorsuz arkadaşlar? maksat muhabbet olsun.. Listede Telles ve Brumanın olmaması şaşırtıcı..

Bu listelerin pek önemi yok.18.Ali Adnan demiş 20.El Shaarawy sıralama saçma zaten.En basitinden Bruma gidecek Ali Adnan gelecek deseler kabul edermisin?

Bu listelerin pek önemi yok.18.Ali Adnan demiş 20.El Shaarawy sıralama saçma zaten.En basitinden Bruma gidecek Ali Adnan gelecek deseler kabul edermisin?

listenin saçmalıkları var ama genel anlamda gerçekten iyi futbolcular var.. Ali adnan olayı saçma. Telles ve Brumanın olmaması daha da saçma.

Her transfer sezonun da bi kaç işe yaramazın bizimle ismi geçiyor.Lauro,Formica vs.Bu sene de Villa ve Gomis

ooh ne guzel dunya

Cimbom gomis alacaklari 2 milyon euro'yu sen ode

sonra 4 milyon euro imza parasi ode de

bide sende 4 milyon para iste

para bol city'iz mubarek

listenin saçmalıkları var ama genel anlamda gerçekten iyi futbolcular var.. Ali adnan olayı saçma. Telles ve Brumanın olmaması daha da saçma.

Listedeki zaten17-18 futbolcunun kalitesi ortada herkes tanır Ali Adnan ı listeye alabilemek için en iyi 50 derseler tamam da James Rodriguez Lucas Moura bile yok bizim Telles ve Bruma yı geçtim.

Luis Fabiano yok mu Transfer döneminde ? :D

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt