Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luis Fabiano yok mu Transfer döneminde ? :D

I am the one who knocks!

5e3uzaja.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Luis Fabiano yok mu Transfer döneminde ? :D

I am the one who knocks!

ilk 11'de gitmesi gereken ilk 2 kisinin ilk sozlesmesini uzatiyolar. sakamisiniz kardesim siz?

O adam Ronaldinho'yu bize de Beşiktaş'a da defalarca transfer etti.

TS 3 kere Demba Ba, 2 kere Cardozo, 1 defa Papiss Cisse'yi aldı.

Aynen! Bu kilolu herifi bir kaç defa dinledim ve her zaman kendinden emin konuşuyordu ama hiçbir dediği çıkmıyordu.

Kaynakları herhalde twitter'daki kafalarına göre yazan ergenlerdir ;)

O yüzden villa kesinlikle bize gelmiyecek.

Dünya Kupasından önce yabancı forvet olayını halletsek keşke. Fiyatlar umulmadık düzeylere çıkabilir. Özellikle Mitroglou'nu kupadan sonra almak çok zor olabilir.

Hayırlı geceler herkese. Doğruluğuna çok güvenmesem de bir öğrencim kandilli de bir aile dostlarının çalıştığını ve 1 saat önce kendilerini aradıklarını. Bu gece özellikle 2 saat içerisinde deprem olabileceğini bir çanta hazırlamaları gerektiğini söylemiş. İstanbulda yaşayan renktaşlar. Vakit kaybetmeden bi deprem çantası hazırlayın, çabuk ulaşılabilecek bir yerde bulunsun. Deprem esnasında nerede bulunabileceğinizi hesap edin, kanepe ve yatak yanlarının güvenli olduğu söyleniyor. Allah yardımcımız olsun. Dediğim gibi doğruluğuna pek güvenmiyorum ama tedbir almakta fayda var.

Gecenin son duyumunuda verim yatim sener kesin geliyormus veysel ve semih varken gerek siz ama via: aslanyurekliler

Herkese iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt