Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik camdal'i kacirmayalim lutfen iki kanadi komple idare edebilecek bir oyunu

Hem defans, hem orta saha, hem de ileride oynayabilen bir yapisi var

Tam mancini'nin ihtiyaci olan tarzda bir oyuncu

Kacirirsak cok pisman oluruz cooook.

beyler birşey soracağım konuyla alakasız ama 3 gün önce diş çektirdim azı dişi o bölgede hafif şişlik ve zaman zaman sızlıyor bu normalmi sizce ? çektiren varsa kaç günde geçtiğini sorabilirmiyim ordaki yara kapanacakmı ?

Bi üfleyim sana bişicigin kalmaz

tAp@tALk xD

beyler birşey soracağım konuyla alakasız ama 3 gün önce diş çektirdim azı dişi o bölgede hafif şişlik ve zaman zaman sızlıyor bu normalmi sizce ? çektiren varsa kaç günde geçtiğini sorabilirmiyim ordaki yara kapanacakmı ?

apse yapmış olabilir

antibiyotik verdiye saati saatine iç

geçmiş olsun

ya menez kaçmaz ünal başkan ya al şu adamı ya

Salihe 2 m bonservis veririz töre ye 6 isterler bizde 4 veririz bu ne biçim bi iş bruma amrabat 20 m kanattan golümüz yok .. Veysel hamit salih sabri var şeneri isteriz 350 alan hayroya 1m veririz bu başarısızlıkların sahiblerinin hala neden Kellesi alınmıyor bütent tulun denen adamın hiçmi payı yok bu işlerde?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sigara varmı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bruma yeter bize Menez berbat durumda.

1 sezon sonra Katar'a uğurlarız.

Ünal başkan Fransa'ya gitti mi recep loker?

Bi üfleyim sana bişicigin kalmaz

tAp@tALk xD

kitty-lie-down-gif.gif

Immobile --> Borussia Dortmund (19 milyon avro)

diyolar

Peki biz bu Menezi 4-2-3-1 de 3lünün Solunda oynatırsakmı 4-3-3te İleri 3lünün Solundamı oynatırız sizce ?

Yarım saat sonra bombayı patlatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt