Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın, hamiti,hajrocic ve ontiverolarıda say o zaman

Ontivero kanat oyuncusu degil ve kiralik gidecek, Aydin Terim kiyagi ile kaldi gecen sene takimda. Bu zamana kadar ne katki vermis ki bundan sonra verecek. Hajrovic buyuk ihtimal yolcu. Hamit 1 sene kanat oynadi olmayacagi goruldu. Hamit en iyi ortasaha ortasinda rotasyonda oynar yada bekte.

Twitter'da forvet isimlerini gordukce insan sinirleniyor... Y zaten Mevlut'u alacaksin elinde Burak var Umut var Berk var tamam begenmiyorum hic birini sevmiyorum ama sen bu takimi 4-3-1-2 icin hazirlamiyorsun ki gidip Olcan'in Tore'nin pesinden de kosuyorsun madem kanatli sistemle oynayacaksin ne diye yabanci forvet aliyorsun, zaten kalende Muslera var 1 kontenjan oraya gidiyor. Mecburen 5+3 olacak seneye, mutlaka yabanci cok iyi bir kanat oyuncusu alinmali. Mevlut (alinirsa) Burak Umut ve Berk'e guvenecegiz forvetde. Muslera'yi satip Onur'u alabilsek keske.

Ontivero kanat oyuncusu degil ve kiralik gidecek, Aydin Terim kiyagi ile kaldi gecen sene takimda. Bu zamana kadar ne katki vermis ki bundan sonra verecek. Hajrovic buyuk ihtimal yolcu. Hamit 1 sene kanat oynadi olmayacagi goruldu. Hamit en iyi ortasaha ortasinda rotasyonda oynar yada bekte.

Hepsi mantıklı geldi bana ama ontivero kanat değilse ne ki ?

duyumcubaba.jpg

Muslera

Şener-Semih-Hakan-Sabri

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Menez

Burak​

Mis gibi Mis.

Menezi alabilirsek Mancinin gerçekten oturtmak istedigi 4-2-3-1i resmen izleriz. Menez Solda,Bruma Sagda Terör Estirir Terör !

Onur Sener Koray Chedjou Telles Melo Selcuk Tore Sneijder Menez Mevlut

Cok super olurdu ama Onur'u alabilirmiyiz bilemiyorum.

bu futbol cahillerinin olduğu bi forumda transfer tartışılmasın lütfen. Melo ve Muslera gibi olmadıktan sonra herkesi delik deşik eden beğenmeyen deli gibi saçma sapan eleştirmeye çalışan adamlar var. Aa pardon Muslerayı da gömüyorlardı değil mi? şimdi hatırladım

Bu arada Muslerasız bir kadro düşünemiyorum,Düşünmek istemiyorum.

bu futbol cahillerinin olduğu bi forumda transfer tartışılmasın lütfen. Melo ve Muslera gibi olmadıktan sonra herkesi delik deşik eden beğenmeyen deli gibi saçma sapan eleştirmeye çalışan adamlar var. Aa pardon Muslerayı da gömüyorlardı değil mi? şimdi hatırladım

kuşmusun birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt