Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyvallah sağolasın peki ne zaman sence sorun kalmaz rahatlıkla yemek yiyebilirim

Bünyeye göre değişiklik gösteren bir durum bu

bazısı 4-5 günde normale dönüyor bazısının da 1 ay sürdüğü oluyor

benim nişanlımın 1 hafta da normale döndü

tahminim seninde 1 haftaya bir şeyin kalmaz

Stress atma merkezide tanımlaya biliriz burasını aslında.

Evde dayak yiğenler buraya gelip üyeleri aşağılaya biliyor. Ne güzel terapi merkezi , hemde bedava :DD

@Barış Çetiner muhtemelen çekim soketin iltihaplanmis. Alveolit dediğimiz durum.. Klamoks 1000 mg. Arveles bir de agiz gargarasi alirsan isini görür.. diş hekimi ayagina geldi hem de forumda sansli adammissin

Ben arfa gelmıcek arkadaşlar bana öyle bi bilgi gelmedi

@Barış Çetiner muhtemelen çekim soketin iltihaplanmis. Alveolit dediğimiz durum.. Klamoks 1000 mg. Arveles bir de agiz gargarasi alirsan isini görür.. diş hekimi ayagina geldi hem de forumda sansli adammissin

vallahamı valla şiddetli bir ağrı yok ama zaman zaman beynime vurduğu oluyor ayrıca o çekilen bölgedeki diş eti biraz şişik ve rengide açılmış gitmiş

Menezi alabilirsek Mancinin gerçekten oturtmak istedigi 4-2-3-1i resmen izleriz. Menez Solda,Bruma Sagda Terör Estirir Terör !

Mancini'nin oturtmak istediği 4-4-2 mi 3-5-2 mi 4-3-3 mü 4-3-1-2 mi yoksa 4-2-3-1 mi acaba merak ediyorum. :D Umarım bu sene içeride oynadığımız Kopenhag maçını baz alarak bir kadro kurmayı çalışır.

@Barış Çetiner Normal durumlar çekim sonraki yemek artigi kactiysa sigara yahut fazla tükürme gibi şeyle sebep olabilir. Çok agrin yoksa dediğim ilaclari kullan ciddi bir durum değil..çok agriyorsa çeken hekime bir göster gerekirse o bölgeyi kürete eder yani içini kanatip temizler.. Dediğim gibi ufak bir agri veya şişlik varsa hic gerek yok gitmene. Yardimci olduysam ne ala

duyumcubaba.jpg

hocam bu resimler ne öyle ya hersey de gscimbom avatarinda bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt