Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer için ciddi şekilde çalışılıyormuş. Hesap kitap olayı önemliymiş. Uefa'dan bize uyarı gelmiş. Sınırlamadan şikayet ediliyor. Bu yüzden işimiz zor diyor Başkan.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

3 Puan ‏@3puancom 4 dk.

Türk kökenli İsviçreli teknik direktör Murat Yakın, Rusya'nın Spartak Moskova kulübü ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

mancini italyan tv'sine aciklama yapmis: biz yabanci sinirlamasi sorununu 30 yil önce asmistik

kaynak: gstv ünal aysal röportaji

ben diyorum türkiye nah gelisiyor türkiye hala tas devrinde yasiyor arkadaslar

Başkan yabancı sınırı olmasa size CL sözü verirdim diyor. Ulan demirören....

Başkanın açıklamalarından anlaşılan bu transfer dönemi de kabız geçicek. Nedeni ise Uefa'dan gelen uyarı ve yabancı kısıtlaması. Ayrıca önce kadronun temizlenmesi lazım

ben diyorum yabanci kisitlamasi (5) oldugu sürece avrupa kupalari hayal. baskan'da bunu beyan etti zaten. suan asil hedef lig sampiyonlugu olmalidir.

lig sampiyonlugu icin en fazla 3-4 nokta atis tamamen kafidir:

- mevlüt

- menez

- olcan adin

- tarik camdal

Hem Olcan Hem Menez olmaz. Zaten Bruma var 2 kanat alıpta ne yapacagız. Birini yedek beklet al basına belayı.

bruma suan ilk 11 oynayacak duruma sahip degil. ciddi sakatlik yasadi. lig'de rotasyonda oynar, genelde kupa maclarinda oynar. cl'de zaten sinirlama yok. bize mutlaka cok yetenekli bir atak oyuncusu lazim. suan en uygun adam menez cünkü kulüptü bonservisti falan ugrasmayacagiz.

Menez mutlaka alınmalı. Bu arada diger arkadaşa diyeyim. Adam gibi yerliler alıp defansı yerlilerden kurarsak kanaatların yabancı olmasının mahsuru olmaz

Ör::Şener-Semih-Koray-İshak

--------------------------------------------muslera-----------------------------------

----------------------------------------------ufuk--------------------------------------

-----cuadrado------ömer toprak--------------------alex-----------telles----

------tarık------------semih---------------------------koray----------ishak-----

-----------------------------melo------------------------------selçuk----------------

----------------------------veysel-------------------------------tolgay----------------

-----------------------------hamit--------------------------------------------------------

----------------------------------------------sneijder----------------------------------

-----------------------------------------------yekta-----------------------------------

------bruma-----------------------------------------------------------------menez---

------gökhan töre----------------------------------------------------------olcan----

---------------------------------------------burak---------------------------------------

---------------------------------------------mevlüt--------------------------------------

---------------------------------------------umut----------------------------------------

ALINACAKLAR

cuadrado--------13 milyon

ömer toprak-----6 milyon

tolgay-------------3 milyon

gökhan töre-----6 milyon

mevlüt-------------3 milyon

alex------------bedelsiz

menez----------bedelsiz

tarık-------salih+ceyhun takas

ishak---------furkan+dany takas

olcan-------emre çolak+umut gündoğan+1 milyon

SATILIK

chedjou---------------4 milyon

hajrovic----------------2 milyon

sabri ve hakan balta'yı da kasımpaşa'ya satalım ya da adem büyük transferinde takasta kullanalım

ontivero------------kiralık

oğuzhan------------kiralık

Hem Olcanı Hem Menezi alırsak.

Ligde Olcan-Sneijder-Menez

Avrupada:Bruma-Sneijder-Menez olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt