Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Baskan kadar zeki ve akilli bir Baskan yoktur herhalde, en azindan ben hic gormedim bu zamana kadar.. (Turkiye de)

Fernando Muslera

Hamit Altıntop - Semih Kaya - Hakan Balta - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk İnan

Jeremy Menez - Wesley Sneijder - Olcan Adın

Burak Yılmaz

Hamit'i sağ bek denesek bişey kaybetmeyiz, tecrübesi, savunması yeter. Gerektiğinde Veysel-Sabri var. Hakan'ı çok eleştirdik ama yerli müthiş stoper, geriden top çıkartması iyi. Koray gibi alt yapısı iyi genç stoperimizde var. Yekta - Emre yedek olmalı, Emre - Bruma gerektiğinde kanat olarak oyuna girer. Mevlüt gelirse ondanda verim alırız.

Muslera = Dünyadaki en iyi kalecilerden.

Hamit - Alex = Bekler için yeterliler, Hamit'in defans - Alex'in hücum gücü.

Semih - Hakan = En iyi yerli tandemi, Ömer hikaye.

Melo - Selçuk = Ligdeki en iyi orta saha. (Selçuk'un bu sezon resital sunacağını düşünüyorum.)

Menez - Olcan = Gerek gol, gerek asist katkıları ile skora direk etki.

Sneijder: Yanındaki ve önündeki 3 oyuncu ile istatistikleri ağlatır, arkası sağlam.

Burak: 20+ gol ile gol kralı olur.

Murat Yakin , Spartak Moskova ile 2+1 yillik sozlesme imzalamis.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 2 dk.

Caner Erkin'e yıllık bazda Fener'den yaklaşık bi milyon euro fazla teklif etmisiz. Prim vs hariç. Bu kez biz onların taktiğini kullanıyoruz.

?!?!?!?!?!?

Bos isler. Aziz Yildirim´in Caner´i kaptirmayacagini herkes biliyor.

Isi uzatip showunu yapacak iste. Galatasaray ismi duyulsun, sonra bastirayim imzayi diyor.

Hayati palavra sikecinin.

240909-caner.widec.jpg

Ben bu Adamdan nefret ediyorum aslinda. Ateltico Macindan sonra..Bize karsi yapti pislikler...hala unutmadim...Ama Futbolda profesyonel bakmak lazim.

Eger Caneri alsak (Sanmiyorum) resmen fatality olur...Fenerin en büyük silahi,hemde yerli,birde Bonservissiz. Lewandowski zu Bayern gibi birsey olurdu...

Ama Sanmiyorum...

Neymiş yabancı sınırı olmasa süper transferler yaparmış. Gördük devre arasında. Sürekli bir samimiyetsizlik. Ulan o zaman alsanızya kaliteli yerli oyuncusu.

Bu taraftara başarısızlık müstehak. Yaabancı sınırına laf atıyor, demirörenle kankiler. Yapsana o zaman açıklamanı. Baskı oluştursana.

Hepsi palavra yabancı sınırlaması işlerine geliyor. İşte ne güzel mazeret uyduruyorlar. Şakşakçı taraftarlarda buna dünden razı.

Caneri alalim gerekirse oynamaz. Onemli olan FB en buyuk silahini kaybetsin futbolda duygusalliga yer yok bunu Caner'i sevmeyen biri olarak soyluyorum. En kotu fiyat arttirmis oluyoruz.

Italyan transfer uzmani Gianluca Di Marzio Caner icin teklif yaptigimizi dogrulamisti zaten...

Ama yinede sonunda Fenere imza atacak bence.

bedava karpuzlara bak hele :D

lescott , menez , gomis , kaboul , a.cole , raul garcia , sagna , diego milito , cambiasso , eto'o , akınfeev , rafinha , montoya ,juan vargas , nicklas bendtner

seç beğen al

................akınfeev................

sagna...lescott...kaboul....a.cole

......cambiasso...raul garcia.....

..menez......................juan vargas

............eto'o.......gomis.................

bu konuda daha once cok tartistim bana gore olcan ve tore bizim ilk 11 imizde oynayacak kapasitede adamlar degil. ha alinmasini isterim kulubenin kalitesi acisindan . ama alipta ilk 11 koymam

sen kadroyu yazis seklime takildin da lavezzi arda gibi her iki kanattada oynar mac icinde yer degistirir snijder ve burak cif forvet gibi olur kanatlardan kolay kolay yarilmayiz yani

kapasitelerinin olması için ne olması lazım, yabancı mı olmalılar? açık ara türkiyenin en iyi yerli sol kanadını beğenmiyoruz, sanki elimizde 10 tane kanat var.

Karakter işini falan geçmek zorundayız artık.

Bu ligde rakipler böyle davranıyorken Caner'i alıp onları bitirmek, almasak da Fener'den kopmasını sağlamak bile büyük iştir.

Arda'ya en iyi döneminde 15 Milyon Euro teklif edip bizi 21 yaşında çocuğu kaptan yaptırıp senelik 3 Milyon Euro vermeye zorladılar.

Ondan sonra hep şımardı, para bozdu derken Arda gibi adamı elimizden kaçırdık resmen.

Nifakı sokacaksın bunlar öyle yaptı yıllarca bize.

Gelirse de paşa paşa oynar profesyonel bu adamlar merak etmeyin siz.

Çokta iyi olur.

Semih-Caner-Selçuk-Töre/Olcan-Burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt