Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim transfer politikamızdaki 1 veya 2 tane büyük oyuncu alabilirizdeki oyunculardan birinin büyük ihtimal Nuri Şahin diye tahmin ediyorum. Yararlı olurmu olmazmı bilmem Nuri Şahin büyük takım oyuncusu görüntüsü vermiyor bana ama gelirsede hayır demem tabikide. Bu sene takımda Sneijder gitmiyecekse takımı Sneijder çevresine göre kurmamız yeterli olucaktır diye tahmin ediyorum yani kaliteli kanat devamlı topla besleyip yardım edicek orta saha oyuncuları ve son vuruşları iyi bir forvet.

Semih Kaya-23

Koray Günter-19

Caner Erkin-25 Bonservissiz

Tarık Çamdal-23 4 Milyon Euro

Gökhan Töre-22 5 Milyon Euro

Tolga Ciğerci-22 3.5 Milyon Euro

Emre Çolak-23

+

Alex Telles-21

Bruma-20

Xherdan Shaqiri-22-kiralık-2.5 Milyon Euro+13 Milyon Euro-opsiyon

en az 10 sene götürür bizi bu kadro

Selçuk Inan-29

Burak Yılmaz-29

Mevlüt Erdinç-27-4 Milyon Euro

Felipe Melo-31

Wesley Sneijder-30

Yabancı Stoper-Bonservissiz-Alex-32

bunlarda bizi kısa vadede başarılı yapar.

Caner olsam keza Galatasarayda oynamak isterdim profesyonel olarak ve ben Caner her ne kadar cirkef olsada, o kafayi mentaliteyi görüyorum kendisinde. Para icin gelir.

Sike olaylarindan kafan agirmaz, Düsme korkusu yok, Her yil Sampiyonlar Ligi garantisi, Maasina zam.

Benim transfer politikamızdaki 1 veya 2 tane büyük oyuncu alabilirizdeki oyunculardan birinin büyük ihtimal Nuri Şahin diye tahmin ediyorum. Yararlı olurmu olmazmı bilmem Nuri Şahin büyük takım oyuncusu görüntüsü vermiyor bana ama gelirsede hayır demem tabikide. Bu sene takımda Sneijder gitmiyecekse takımı Sneijder çevresine göre kurmamız yeterli olucaktır diye tahmin ediyorum yani kaliteli kanat devamlı topla besleyip yardım edicek orta saha oyuncuları ve son vuruşları iyi bir forvet.

Borussia Dortmund confirm deal to sign Nuri Sahin on a permanent deal from Real Madrid - ESPN FC

Caner yazıp durmayın kusacağım şimdi. Volkan ve Emre de iyi futbolcu sözleşmeleri bitince onları da istersiniz bu kafayla.

Yedekte genç yabanı kanat olmalı. Diğer türlü yıldız isimleri yedek bırakmak yine sıkıntı oluşturur kanat hattımız bruma töre-olcan Lestienne olsun ya da Lestienne tarzı isimler.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canerden nefret edip takimda gormek isteyenlerdenim .d renktasin biri cok iyi yazmis tam bir lewandovski hamlesi misler gibi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner yazıp durmayın kusacağım şimdi. Volkan ve Emre de iyi futbolcu sözleşmeleri bitince onları da istersiniz bu kafayla.

karisini millete sey yaptiran adamin ne isi var cimbomda

Sadece iyi futbolcu olmakla adam olunmuyor, yada Galatasarayda oynamaya hakda kazanmiyorlar

kalsin fenevde, alex telles ondan daha iyi

karisini millete sey yaptiran adamin ne isi var cimbomda

Sadece iyi futbolcu olmakla adam olunmuyor, yada Galatasarayda oynamaya hakda kazanmiyorlar

kalsin fenevde, alex telles ondan daha iyi

Asil futbolculari özel hayatindan dolayi yargilamak Galatasaraylilara yakismaz. Karisini millete ne yapmis Caner? Canerden bende ne kadar nefret etsem, burdan vurmak cok etik degil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt