Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canere teklıf yapılması lazım..onlar 2m verıyorsa 3m verelım ki aklı karıssın fener daha cok para vermek zorunda kalsın.gelmez bıze zaten

bu mancini geçen balotelli Türkiye 'ye gelmez falan dediydi de mi..niye durup duruken öyle dediyse..istiyo demekk ki gelmesini..

hem Ünal başkanı daha tanımamış..ne demek balotelli gelmez...

bu mancini geçen balotelli Türkiye 'ye gelmez falan dediydi de mi..niye durup duruken öyle dediyse..istiyo demekk ki gelmesini..

hem Ünal başkanı daha tanımamış..ne demek balotelli gelmez...

burası ıcın yası cok genc daha dedı...yıne tsl yı kucumsedı bıraz :) baskan ısterse getırır ama o kadar para dokecegını sanmıyorum

Ertan Süzgün @ertansuzgun

İSTİHBARAT - ÖZEL! İngiltere'den de teklifler alan Kouyate, dün West Ham'ın özel davetlisi olarak Londra'daydı!

Bo99XvmIAAADJVR.png:large

caner'i alirsak, menez gelmese bile, bruma'yi ilk 11'de oynatma imkanimiz olur. bu bile hücumsal anlamda cok büyük bir arti demektir bizim icin.

bruma gelecek sezon 100% ilk 11de oynamali

bizim en buyuk yatirimimiz ve en potensiyalli oyuncumuz Bruma

ondan cok sey bekliyoruz, insallah onu kiralik yada yedek olarak dusunmezler.. boyle bir hatayi hic dusenimiyorum

C.ronaldoda bu yaslarda fizik olarak kiprit gibiydi ama sonra cok calisarak kas yapti.. brumaya ozel olarak kondisyon ve guc antramanlari yapilirsa 1 sezon sonra 20-40 m euroya satariz

bruma cok ozel bir oyuncu

21:30 Hollanda - Gana ( TV EM & Nuvolari & Sport 1 Germany & L’Équipe 21 & ESPN )

21:30 Portekiz - Yunanistan ( TRT Spor & TRT HD & RTP Int. )

21:45 İtalya - İrlanda ( Bugün TV & Rai 1 )

Bunlara bakılır.

Nasıl yapıcam bilmiyorum ama hepsine dönüşümlü bakmaya çalışacağım :)

Davide+Astori+Italy+v+Armenia+Mm3cHPJdTOtl.jpg

Yahu bırakın şu siyahi stoper oyuncuları. Al İtalyan bir stoper, keyfine bak. Adam zaman zaman milli takımda da oynadı.

6m€ da fazla bir rakam değil. Sat Chedjou'yu falan, al Astori'yi.

Başkanın bugün dediklerinden sonra Balotelli gibi bir transferin gerçekleşeceğine inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt