Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Gökhan D.

-Ozan/Şener (Ozan, Tarık tan da, Şener den de daha yüksek potansiyel vaadediyor, fiziği de gayet yeterli).

-İshak/Ziya.

-Uğur Demirok.

-Dede/Agger/Rhodolfo/Astori/Alex/vs.

-Tolgay/Tolga/Aytaç/vs.

-Olcan/Töre.

-Menez/vs.

-Mevlüt/Adem Büyük.

Aslında Menez yerine kompakt bir anlayışla maç içinde 4-2-3-1 den 4-4-1-1 formatına dönüşebilecek, defans özelliği ve niyeti Olcan seviyesinde biri daha iyi olur diye düşünüyorum...Menez in takım savunmasına katılmaması sorun yaratır ama bu tür bir yeteneğe de ihtiyaç var...

Abartmadığım halde 9 yeni oyuncuya ihtiyaç gördüğüm ortaya çıkıyor...

2011-12 şampiyonluğundan itibaren kadro planlaması adına yapılması gereken hamleler yapılmayıp, tercihlerin büyük çoğunluğu da -Adeta kasıtlıymışçasına- yanlış yapılınca ortaya böyle enkaz bir tablo çıkmış durumda.

Ben geçen sezon başında Ahmet Çakar gibi geri zekalılar ''Galatasaray şampi...!) derken de çok karamsardım, ''Bu Ligde Fenerbahçeden başka takım şampiyon olamaz'' şeklinde çok net bir tespitte bulunmuştum, üzülerekte olsa...Hatta Terim inde bunu görüp, Milli takımı bahane ederek kendini kovdurduğu kanaatindeyim...

Bu transfer döneminde de doğru tercihler yapılmazsa, düşünmek istemeyeceğimiz çok daha kötü tablolar ortaya çıkabilir, Allah korusun...Kaybedilen sadece 4. yıldız yarışı değil, önümüzdeki 4-5 yıl olabilir diye endişe ediyorum...

son dakika: galatasaray gökhan'la yıllık 2.5 milyon euro ve ruhsatlı silah taşıma şartıyla anlaşmaya vardı.

Balotelli gelirse Burak kanat oynayacak yine verem olucaz triplerini çekicez. Ve sorunlu bir oyuncu. ayrıca Mancini santrafor istemiyor.

Monaconun oldugu yerde işimiz çok zor. 30 milyon euro piyasa degeri ne abi ya.

Ezequil Garay -> Bayern Münih

Ciro Immobile -> Borussia Dortmund

nerdeyse kesinlesmis

balotelli hep ederinden az bir miktara gidiyor. bir ihtimal 5 milyon kiralama ve 15 milyon satin alma opsiyonuyla kiralaybiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt