Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleranın açıklaması dogruysa Hayırlı Olsun Çikolata Soslu Çilek.

1-2 haftaya bu işi halletmeliyiz.

Diğer takımlar çoktan halletti bu işleri formalarını bile bastı biz hala uğraşıyoruz. Komik komik işler. Aysal'a geldiğinde en güvendiğim şey plan programın adam gibi yapılacak olmasıydı ama yönetim değişikliğinden sonra çok uyuşuk bi yönetim haline geldi.

Diğer takımlar çoktan halletti bu işleri formalarını bile bastı biz hala uğraşıyoruz. Komik komik işler. Aysal'a geldiğinde en güvendiğim şey plan programın adam gibi yapılacak olmasıydı ama yönetim değişikliğinden sonra çok uyuşuk bi yönetim haline geldi.

Katılıyorum kesinlikle.

Defansın tamamını, hatta kaleciyi de yerli yapar yine Burak'ı oynatmazdım. Sneijder'in yanına onun dilinden anlayan adam lazım, Burak gibi top kontrolünden aciz adam değil.

Antu korkmus Caner Gs gidebilir diyorlar :asd:

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muslera

Veysel semih Astori caner

Melo selcuk

Menez Sneijder olcan

Burak

+3; Bruma-telles-Eboue

Adam Türkiyenin degil Ligin en iyi forveti diyor. Türkiye dısında Türk olupta Buraktna iyi forvetmi var. Bu kadarda ön yargılı olmayın artık Buraga. Adam takımın en golcüsü demediginizi bırakmadınız.

Adam Türkiyenin degil Ligin en iyi forveti diyor. Türkiye dısında Türk olupta Buraktna iyi forvetmi var. Bu kadarda ön yargılı olmayın artık Buraga. Adam takımın en golcüsü demediginizi bırakmadınız.

bende söyle söyliyim türkiye ici türkiye disi ya da dünyada en iyi yerli forvet burak tir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt