Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
ulan su caner denen karaktersiz serefsizi hala nasil alalim falan diyorsunuz,hicmi mide yok sizde be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın ya da Salı KAP'a bildirilecek Amk Spor Gazetesi- Açık Mert Korkusuz
Şaka maka alacaklar sanırım Demba Ba'yı , STSL'de çok çok rahat iş yapar , bu kadar rahat bırakıyorsa Chelsea biz alsak ya ?
ulan su caner denen karaktersiz serefsizi hala nasil alalim falan diyorsunuz,hicmi mide yok sizde be

Chelsea'den bir oyuncu ama Senegalli değil deniyor haberde.
Forma şansı bulamayan birini, bonservisini alamayacaklarını bildikleri halde opsiyonlu şekilde falan kiralarlar herhalde.
Marko Marin falan olabilir.
Forma şansı bulamayan birini, bonservisini alamayacaklarını bildikleri halde opsiyonlu şekilde falan kiralarlar herhalde.
Yeni bir gelişme varmı Menez veya Balotelli cephesinden.
Ben arfa menez lavezzi listede sanirim. Lavezzi kalacakmis psg de . Ben arfa mi menez mi sizce ? Ben arfa biraz bencil
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Menez >>>>>>>>>>>>>>>>>>
Joel Drogba hayırlı olsun ; https://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/917121_252452174961198_1937316136_n.jpg