Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=C4WC4-dnTfU[/media]

#10 METİN OKTAY

Yakın zaman:

#10 Gheorghe Hagi

#10 Felipe Melo

#10 Wesley Sneijder

Menez in sorunlu bir yapısı olduğu herkesin bildiği ve konuştuğu bir şey...Hagi de sorunsuz sayılmazdı, Real de alkol yüzünden tutunamadığı söylenmişti hatta...Menez eğer Hagi gibi futbol oynamayı gerçekten seviyorsa, sorumluluk alabilecek yapıda ise, aynı şekilde istediği ortamı bizde bulacak belki de; maç başı-şampiyonluk-Avrupa da tur gibi bonusları yüksek bir kontrat (Diyelim 3 garanti istiyor, 2.5 garanti+bonuslarla 3.5-4 kazanabilecek şekilde) yapılabilir.

Fatih Akyel in bir demeci: ''Tanıdığım en profesyonel futbolcu Hagi dir, kaçırdığı tek bir idmanı bile telafi etmek için mutlaka extra idmanlar yapardı''.

Uyumlu ve istekli bir Menez den daha iyisi varsa bile bizim bütçeyi kat kat aşacaktır...Belirleyici olması gereken adamın karakteridir, bu kadar üst düzeyde oynayan bir futbolcu için güvenilir referanslara ulaşmak zor olmayacaktır. Burda birinin dediği gibi futbolu kafasında bitirmişse uzak dursun tabi...

Yetenek itibariyle alınması gereken bir risk gibi geliyor bana, heyecan verici ve ihtiyacımız olan bir stile sahip...

Menez in sorunlu bir yapısı olduğu herkesin bildiği ve konuştuğu bir şey...Hagi de sorunsuz sayılmazdı, Real de alkol yüzünden tutunamadığı söylenmişti hatta...Menez eğer Hagi gibi futbol oynamayı gerçekten seviyorsa, sorumluluk alabilecek yapıda ise, aynı şekilde istediği ortamı bizde bulacak belki de; maç başı-şampiyonluk-Avrupa da tur gibi bonusları yüksek bir kontrat (Diyelim 3 garanti istiyor, 2.5 garanti+bonuslarla 3.5-4 kazanabilecek şekilde) yapılabilir.

Fatih Akyel in bir demeci: ''Tanıdığım en profesyonel futbolcu Hagi dir, kaçırdığı tek bir idmanı bile telafi etmek için mutlaka extra idmanlar yapardı''.

Uyumlu ve istekli bir Menez den daha iyisi varsa bile bizim bütçeyi kat kat aşacaktır...Belirleyici olması gereken adamın karakteridir, bu kadar üst düzeyde oynayan bir futbolcu için güvenilir referanslara ulaşmak zor olmayacaktır. Burda birinin dediği gibi futbolu kafasında bitirmişse uzak dursun tabi...

Yetenek itibariyle alınması gereken bir risk gibi geliyor bana, heyecan verici ve ihtiyacımız olan bir stile sahip...

Sana kesinlikle katılıyorum net 3 alıcağına atıyorum maç başı ücreti ile bonusları yüksek tut illaki oynamak ister atıyorum ligde ortalama 30 maç CL'dede 10 maç desek yap maç başı 40bin 50bin ver 1m € net + CL bonusu idi filan falan.

15-20gün sonra sınav var hala nöbetteyim

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle görünüyor. Şu sınav bi geçsin iyide . Herkeşe benden çay :D

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllardır şu geliyo bu geliyo o geliyo yardır yardır hatta masaya kadar otur forma bile giydir KAP'a bildir kapıdan dönsünlar son gün kala onu alcam bunu alcam evrakları yetiştirmek için uğraş et herkes bir yerlere koştursun fax geciksin ıslak imza için uçak kaldırt el ayak birbirine girsin bizimkiler seviyor zevk alıyor son saniye transferlerini.

Ah Cem Uzan ah bize en büyük darbeyi adamı yollayarak yaptılar zamanında Jardel'i nasıl hediye etmişti şimdi Türkiyede olsa Baloyuda İboyuda alırdır.

Balanta'nın menajeri Türkiye'ye gelmiş diyorlar.Balanta da gelecek vaat eden bir futbolcu.Ama bize daha sert ve tabiri caizse çirkef bir stoper lazım.Melo'nun stoper versiyonu gibi.Bu da hiç kuşkusuz Psg'de ki Alex'tir.Yada Doria.Ama aç Brezilya'lılar dünya para istiyor.

Aynen gördüm o entrysini. Ama ben ihtimal vermiyorum Balo'nun geleceğine.

Balo aslında tam Türkiye oyuncusu. Taraftar bu tür sorunlu oyuncuları aşırı şekilde destekliyor. Her ne kadar aynı kalibrede olmasa da Melo'yu örnek olarak gösterebiliriz. Balo'ya çık bu maçta elinden geleni yap demek yerine, rakip takım kalecisi veya defans oyuncusu senin için beni geçemez gibi şeyler söylüyor dersen çok etkili olur performansında. Komik ama balo'nun ruh hali böyle. Gelmesini ister miyim, kesinlikle isterim fakat dediğin gibi ihtimal dahilinde değil.

Balanta'nın menajeri Türkiye'ye gelmiş diyorlar.Balanta da gelecek vaat eden bir futbolcu.Ama bize daha sert ve tabiri caizse çirkef bir stoper lazım.Melo'nun stoper versiyonu gibi.Bu da hiç kuşkusuz Psg'de ki Alex'tir.Yada Doria.Ama aç Brezilya'lılar dünya para istiyor.

Hava toplarına hakim ve yırtıcı istiyor ise kesinlikle Doria ama hızlı topu oyuna hızlı sokabilen istiyor ise Balanta yavaş hava topuna hakim ama tecrübeli istiyorsa Alex :D

Hava toplarına hakim ve yırtıcı istiyor ise kesinlikle Doria ama hızlı topu oyuna hızlı sokabilen istiyor ise Balanta yavaş hava topuna hakim ama tecrübeli istiyorsa Alex :D

İkisini de izleme şansım oldu.Doria sadece hava toplarında iyi değil,aynı zaman da oyun görüşüde çok iyi.Balanta ise klasik söylemimi dile getirecem daha çok oyun kurucu gibi.Yanlışlıkla stoper oynuyor yada zorla oynatıyorlar.Alex'i ise söylemeye gerek yok.Piyasa da ki çoğu stoperlerden iyi.Psg kullanmıyor o ayrı konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt