Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menez'in sacma transfer olacagini söylemek ciddi sekilde yanlistir. Tek basina bir takimi sirtlayabilecek oyuncu. Ligi yerle bir eder.

Ben Shaqiri'yi kiralık olarak alabileceğimizi düşünüyorum uygun bir opsiyon ile.

Sonra da bonservisi ile alırsak çokta güzel olur.

2-3 sene Shaqiri+Bruma'dan faydalanıp satarız birini gelen para ile de sınır devam ederse 3 sene sonra bedava'ya Arda'yı döndürürüz Porto, Benfica gibi.

Tarık için Fener önde gibi. Ersun yanal faktörü. ve Gökhan gönüle çok yakın duruyor açıklamalarıyla. Şeneri baglamalıyız. Stoper içinde astori için kulubü 6 milyona düstü diyolar onuda indirdikmi tamam.

İshak potansiyel ve oyun görüşü olarak tarıkdan üstte bence. Tarığın en az 1-2yılı var

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş Caner Sarı-Kırmızı forma altında çok yanlış,karaktersizce hareketler yaptı. Atletico maçında yaptıkları yüzünden elendik. Ardaya dövdürdü kendini. Pislik bir adam. Ayrıca Fenevli oldugunu her fırsatta söylüyor. Hiç gerek yok gerçekten. Tarıkı alırım hem sagda hem solda kullanırım.

Hangi takım taraftarı olduğunu söyleyen tek futbolcu da değil, kırmızı kart gören tek futbolcu da değil...Arda ile olayında konuyu bilmiyoruz, Arda nın her yaptığını doğru farzetmek ne saçmalık?, belki hiç kabahati yoktu Caner in, nereden biliyorsun?, Arda vurup burnunu kanatıyor, karşılık vermiyor Caner...Genç ve iyi arkadaş bu adamlar, anlık bir olay muhtemelen, büyütülecek bir olay değil...Saha içi agresifliği bilinen, kendisinin de itiraf ettiği bir şey, sarı-kırmızı forma altında karaktersiz bir hareket yapmadı...Ezbere boş laf bunlar....

Herkes wes gibi değil geldi takımı taraftarı sahiplendi 1-2yıllık eksiğini o muhteşem iş ahlakıyla kapattı. Çoğu yıldız o zararı kapatmaya üşendiği için sönüyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle oyunda sürekliliği olmayan Töre alınmamalı

defansa da yardım edebilecek ve hep oyunun içinde olan Olcan alınmalı

Caner i boşverinde Gökhan Töre ve Menez açıklansa süper olur bence. Tüm sıkıntılar biter bizde. Olcan'da olabilir ama adam fenerli işte,gelmeyecektir.

biraz yanlıs anlatmısım size beyler özür dilerim. tweetteki dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt