Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda du futbolcu yasli olmaz,bu genc alinmali diyenlere gülüyorum,bize iyi futbolcu lazim nokta

Caner olayi; milli takim dun abd'ye gitmis. Karsilamaya giden bi Galatasarayli taraftar da sormus caner'e, Galatasaray'a geri donecek misin diye. Caner de insallah demis. Olay bundan ibaret. Gelir mi gelmez mi ya da lafin gelisi mi soylemis bilmiyorum. Gelirse takima katkisi olur ama GELMESIN.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Açıkçası ben artık daha uzun vadeli, sorunsuz takımların kurulmasını istiyorum.

Ne derece bu mümkün bilmiyorum ama tanıyan bilir şurada 6 aydır adı bizim ile geçen benim olabileceğine inandığım en çok istediğim 2-3 transfer aslında

Doria (Botofago) -19 : Belki 11-12 Milyon Euro bonservise patlar ama bu çocukta yeni Lucio olabilecek potansiyel var cidden. Alsak Semih ile uyumu da 10 numara olacak bir stoper.

Xherdan Shaqiri (B.Münih) -23 : Eski aşkımız zaten de kiralık + opsiyon ile Liverpool gibi güçlü rakiplere rağmen şansımızı zorlamalıyız.

Şu 2 adam alınsın.

+

Tolga Ciğerci -22

Ishak Doğan-24 (Furkan+ Para,)

Mevlüt Erdinç-27

gelsin beni çok heyecanlandıran bir kadro oluşur.

Alex Telles

Xherdan Shaqiri

Bruma

Doria

Semih

gibi bir genç 5'li çoğu takımda yok Avrupa'da inanın.

orsa
Galatasaray NKAKPVAS ‏@nkakpvas 2 sa.

"Chelsea'den Demba Ba'yı isteyen Beşiktaş'a Fernando Torres önerildi." Olum bu Torres niye kakalamak istiyorlar lan? Bi terslik var ama xD

yiğit karagöz ‏@yigito35

@nkakpvas Biz alıcaz demedi deme

Galatasaray NKAKPVAS ‏@nkakpvas 47 dk.

@yigito35 Hacı 10 milyon pound'dan bahsediliyor. Ben bu sene chelsea maçlarını izlemedim. Performansı iyiyse alsınlar tabii.

yiğit karagöz ‏@yigito35 3 dk.

@nkakpvas :)

Torres hayırlı olsun :D

yiğito diyorsa doğrudur inanırım ama forumdan hiç bilgi vermiyor bize : ( twitter falan uğraştırıyor : (

Bu 6 linin maliyeti cok degil hepsi nokta atisi olur gelirse

1 menez

2 astori

3 sener

4 ishak

5 olcan

6 mevlut

Buraklarla ömürlük sözleşme yapıp Semihe 2+1 ah ah ah ahahah

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih kac yaşında peki? Burak ve selcukun son sözleşmeleri büyük olasıkla ve gelişim seviyesi olarak kendi acılarından son noktalardalar.

Semih ise daha iyi ola bilir 3 sene sonra ki, ondan sonra daha yüksek ücret almayı hak kazanır yapılacak yeni sözleşmesi ile.

Caner haberi kesinlikle yalandır caner azılı bir cimbom dusmani, herkes ardayla olan kavgasini unutuyor ayrıca yabanci futbolcuya para harcanacaksa 1 futbolcu alsalar yeter oda mutsuzum diye demec veren shakciri dir paraya kiysin alsinlar baskada yabanciya gerek yok. Muslera-melo-sneijder-bruma-telles-shakiri-chedju-ambrabat la takimucusa gecer..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası ben artık daha uzun vadeli, sorunsuz takımların kurulmasını istiyorum.

Ne derece bu mümkün bilmiyorum ama tanıyan bilir şurada 6 aydır adı bizim ile geçen benim olabileceğine inandığım en çok istediğim 2-3 transfer aslında

Doria (Botofago) -19 : Belki 11-12 Milyon Euro bonservise patlar ama bu çocukta yeni Lucio olabilecek potansiyel var cidden. Alsak Semih ile uyumu da 10 numara olacak bir stoper.

Xherdan Shaqiri (B.Münih) -23 : Eski aşkımız zaten de kiralık + opsiyon ile Liverpool gibi güçlü rakiplere rağmen şansımızı zorlamalıyız.

Şu 2 adam alınsın.

+

Tolga Ciğerci -22

Ishak Doğan-24 (Furkan+ Para,)

Mevlüt Erdinç-27

gelsin beni çok heyecanlandıran bir kadro oluşur.

Alex Telles

Xherdan Shaqiri

Bruma

Doria

Semih

gibi bir genç 5'li çoğu takımda yok Avrupa'da inanın.

Alpay gelmez yahu. Hala Shaqiri diyorsun :D

Balotelli mesaji vermis beyler. Hayirli olsun.

BpC28IECUAA2HSd.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt