Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHA, fener şike yapmadı da dersin sen şimdi

Fenerle konunun alakası ne dostum? Burası forum iki kelam laf konuşup tartışacagız. Galatasaraylılık bir din bir mezhep gibidir benim için sen kalkmış feneri tut diyorsun?lafın nereye gittiğinin farkındamısın? Bir abin olarak son kez cevaplıyorum yazını sana önerim her görüşe herkese saygılı yaklaşki savundugun metin oktay değerinin bir anlamı olsun. Sadece futbolcular olarak değil sende bu klube yakışır biri ol ;) dikkate alırsın almazsın sana kalmış

Bu arada caner namussuzunu korurken MELOyu gömenler var. çok ciddiyim ayar oldum size.

Burda kimse Melo'yu gömmedi. Melo bizim için neyse Caner onlar için odur. Onu almak onların sezon başı elini ayağını bağlamak, psikolojik olarak çökertmek ve yerli konusunda çok büyük sıkıntı vermektir. Biraz profesyonelce düşünün.

Menez Sneijder Olcan

-------Burak

Olcan Sneijder Burak

-------Balotelli

Hangisini secerdiniz ?

* LG G2 Tapatalk *

Bizde yaptik sike? Yapmadik mi saniyon sen :D Tek bir fark var, o da biz yakalanmadik zamaninda. Lan bu sike olayi birakin artik, baydiniz, 3 senedir baska bisey diyemiyorsunuz.

Bizde yaptik derken siz kimsiniz ki. Bizden olmadini varsayarak soruyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Caner konusu nereden patladı bilmiyorum ama gelip gelmemesi konusunda söyle bir örnekle fikrimi belirtmek istiyorum.Bayan basketbol'u ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama yıllardır fener'in basarısında buyuk rolu olan Nevriye'yi bu sene kadromuza kattık hem rakibi zayıflattık hem biz iyi katkı aldık ve başarılarda ortada Caner'i ne kadar karakter olarak sevmesemde gelsin görevini yapsın isterim.

1 tane hakaret yok mesajımda. antudan gelmişsiniz yıllar önce işiniz gücünüz provake etmek.

Amacın bana küfrettirip ceza yedirtmek ama yemez.

yaniliyorsun, ben kendimi bildim bileli cimbomluyum kac senedir bu forumdayim

sana küfür ettirip ceza verdirirsem elime ne gececek?

ama bana kus diyecegine keske direk küfür etseydin...

Çoluk çocukla uğraşıp sinirinizi bozmayın.

Ben de istemiyorum Caner'i. İnşallah gelmez. Gelirse de Melo halleder umarım. Ama isteyenlere de ahlaksız diyecek kadar saygısız değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt