Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka bi sene ,

Caner-Arda ikili oynamış..Şuan olsalar dünyadaki en iyi 5 sol kulvara girerlerdi :D

[QUOgüldürdünTE="Nuri Aslantas, post: 8001414, member: 24788"]Mario Balotelli, Semti ikitelli, Gelme ihtimali, Bence yüzde elli,bence yüzde elli OOOOO OOOOO

hhaha :D[/QUOTE]

en güzeli buydu tb renktaş güldürdün ulan .:D :D :D :D

dağılalım ....:D

Ufuk hariç hepsi çöp oğlu çöp.

Sabri türkiyede en iyi beklerden birisi gününde olursa.

Tamam , gününde değilse çekilmiyor ama o ayrı konu :DD

Bu yabancı sınırında sabri kadroda olması gerekir bence.

Yedek bıraksan sesi çıkmıyor üstelik. Gir oyna dersen canını ortaya koyuyor iyi veya kötü

Sabrinin ismi ama çıkmış sekize inmez bidaha yediye taraftarın büyük kısmında

Beyler Mario Balotelli Aslan Resmi koymus Ve muslera Takip etmis yoksa bize mi gelecek :D

Lallana zu Liverpool 30 milyon euro ya..

edit: Lambert icin 5 milyon euro odeyeceklermis.

olabilitesi en yüksek yabancı oyuncular astori (5-6 milyon) ve menez (imza ücreti) bence. daha yüksek standartta bir oyuncu beklemiyorum. Maddi anlamda da bize en uygun bu oyuncular olacaktır.

olabilitesi en yüksek yabancı oyuncular astori (5-6 milyon) ve menez (imza ücreti) bence. daha yüksek standartta bir oyuncu beklemiyorum. Maddi anlamda da bize en uygun bu oyuncular olacaktır.

Astori konusunda hemfikiriz. Aslındada Menez konusundada öyle ama Balotellinin alınma durum varsa. Kanatsız takım izlemeye razıyım. Delik deşik ederiz.

Yabancı kuralından dolayı birçok renktaşımız Caner i istiyor ama ben bu işe soğuk bakıyorum hatta Caner bizim adımızı kullanıp maaşına zam istiyordur büyük olasılıkla.Caner bu sene iyi bir performans sergilemiş olabilir ama futbolculuğu biraz abartılıyor.Daha geçen seneye kadar Fenerlilerin bile beğenmediği,senede 1 gol 1 asistle oynayan bir adamdı.Burada Telles e defansif özelliği zayıf diye yerin dibine gömüyorsunuz ama Caner in de defansı kötü.Hem Alex Telles gibi yetenekli bir futbolcuya yatırım yapmışız ve inanıyorum ki seneye yapacağı patlamayla Caner in esamesi bile okunmaz.

Tim Wiese'ye nolmus ya. Yuh

BpCv98NIcAAxAcJ.jpg

Bo-XGuBCYAAbxkf.jpg

*Eskiden:

986.jpg

Ben de Vladimír Weiss sandım. Aklım çıktı.

liverpooldan her türlü mallık beklenir ama 32 yaşında adama 30 milyon € verecek kadar büyük mallıkta beklenmez herhalde.

burak(mevlüt)balotelli

Sneijder

Selçuk melo hamit

Telles semih xxxx veysel

Muslera

Taktik- 4312

Transfer- balotelli + turk defans+orta sahaya alternatif

Burak

Bruma sneijder hamit(olcn)

Melo selçuk

Telles semih xxxx veysel

Muslera

Taktik; 4231

Transfer; yerli defans, olcan/töre

İnşallah Menez le ilgileniyoruzdur.Eğer alırsak Sno ve Bruma ile birlikte müthiş bir hücum hattı oluştururuz.Menez hücumun her tarafında oynayabilen,süratli,klas ve adam eksiltme özelliği iyi bir futbolcudur.Son zamanlarda fazla forma şansı bulamadı ama bir yaz kampıyla kendini toparlayacaktır.

BkEW1bSIIAEk0bM.jpg

bu da mı gol değil, hayırlı olsun(!)

yok aslan koymuşmuş, bu fotoyu da ekle hatta, dil çıkardığı foto var köpekle, onu da koy.

bitmiştir transfer.

böyle komiklikler yapmayalım ya.

Sabri türkiyede en iyi beklerden birisi gününde olursa.

Tamam , gününde değilse çekilmiyor ama o ayrı konu :DD

Bu yabancı sınırında sabri kadroda olması gerekir bence.

Yedek bıraksan sesi çıkmıyor üstelik. Gir oyna dersen canını ortaya koyuyor iyi veya kötü

Sabrinin ismi ama çıkmış sekize inmez bidaha yediye taraftarın büyük kısmında

Serbest bırak veya satışa koy beş kuruş veren çıkmaz.Boldladığım kısıma da inanıyorsan Türkiye futbolunun ne kadar kötü olduğu ortaya çıkıyor.Sabri amatör de bile top oynayamaz.Torpili vardır ondan kalıyor takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt