Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Luis Suarezi alıp 2,3 sene transfer yapmasak olurmu ? :D.D

Dogustan Galatasaray li zaten, her zaman demistir, bir gun Galatasaray da oynamak istiyorum falan diye..:trollfacce.gif:

Hatta teklif gelse yari fiyata oynarim diyordu gecen gun..

Serbest bırak veya satışa koy beş kuruş veren çıkmaz.Boldladığım kısıma da inanıyorsan Türkiye futbolunun ne kadar kötü olduğu ortaya çıkıyor.Sabri amatör de bile top oynayamaz.Torpili vardır ondan kalıyor takımda.

Katılamam yazdıklarına. Sabri okadar kötü değil bence ama bu benim görüşüm sadece tabiki.

sabri rezalet yetenek yoksunu mücadelesine saygım var ama futbol kafa ve yetenekle oynanır son maçlarda takımın ne kadar leş olduğunu düşünün artık ayrıca kanat özürlü olduğunu sabri bile oynayınca nasıl fark etti

madem transfer bütçemiz düşük, mali sorunlarımız var ve illa forvete tanınan birisini istiyorsak Lambert tam bize göreydi aslında. 32 yaşında ama 2 sene götürürdü rahat keşke biz alsaydık. Gomis demeyin Lambert ondan çok daha iyi

Dogustan Galatasaray li zaten, her zaman demistir, bir gun Galatasaray da oynamak istiyorum falan diye..:trollfacce.gif:

Hatta teklif gelse yari fiyata oynarim diyordu gecen gun..

suarez_branislav.gif

sabrinin bile kanatta oynadığında göze hoş gelen bir takımda düşünsenize 2 tane akıcı yetenekli kanat oyuncusu olsa neler olur ?

Adem Büyük ' ü aldık mı ya ntvspor isminin yanında Galatasaray yazdı

edit: kesin yanlış yazmışlardır haberci bozuntuları

Chedjou kadro da mi Kamerun'un?

Bugün maclari varmis Almanya ya karsi.

İnşallah Menez le ilgileniyoruzdur.Eğer alırsak Sno ve Bruma ile birlikte müthiş bir hücum hattı oluştururuz.Menez hücumun her tarafında oynayabilen,süratli,klas ve adam eksiltme özelliği iyi bir futbolcudur.Son zamanlarda fazla forma şansı bulamadı ama bir yaz kampıyla kendini toparlayacaktır.

İlgileniyoruzda Balotelli gelişmeleri Gölgede bıraktı tamamen.

Balotelli konusunda ağır derecede platonik aşıklara benziyoruz bana kalırsa. Hiçbir halt olacağı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt