Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya yapın şu canere selçuk burak tarifesi futbolcu milleti paraya bakar, hiç istemeyiz falan demeyin şu yabancı sınırlamasında çok önemli, gelsin iki gol iki asist yapsın bi de armayı öptümü tribünler ismini bağırır, fener emreye kati derken şimdi bayılıyolar. caner gelirse bi kere fenerlilerin halini görmek, antudaki eğlence paha biçilemez, bi de kendileri istiyolardı yabancı sınırını. ben şampiyonluğa bakarım, sezon sonu 4. yılddızzı takan biz olalım da gerisi önemsiz benim için

tabi bizim yönetimin caneri düşüneceğine hiç ihtimal vermiyorum o ayrı mesele, biz fair play klubüyüz hep, ama fener bizim aldık dediğimiz alperi 2 saat sonra teklif yapıp alır o gayet normal bişey olur

Sacma sapan seyler yaziyorsunuz,Tarik-mevlut-ishak ilgilendigimiz oyuncular degil mi?

Tam 22 yıl olmuş : :rolleyes:

İnşallah böyle transferler yaparız...

BpCl2qvIQAAPba6.jpg

Caner'e Fener'in teklifinden tam 1 milyon euro fazla önermisiz diyorlar.Gelsin veya gelmesin ama yıllardır bu ibislerin yaptıgını bu sefer biz yapıyoruz.Bravo baskanım.

Çalım hariç Hakan Balta iyi.

Balotelli haberleri nerden çıktı bilmiyorum ama inşallah olmaz. Bu adamla ilgili on haber varsa dokuzu yaptığı saçmalıklar gördüğü kartlar sadece biri attığı inanılmaz goller. Bizim takıma göre değil...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu sene tek istediğim transfer 28 yaş altı bi bomba forvet şöle rahat 20-25 gol atan

Erkan Zengin+Tarık Çamdal=Dany+Salih Dursun+Ontivero (kiralık) +4 milyon

Nasıl olur sizce

altidore balotelliden daha iyi bir oyuncu keşke altidore gelse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt